Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért olyan nehéz társat találni?

Miért olyan nehéz társat találni?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok 27 éves és ráadásul budapesti, de még akkor se találok senkit.

Most itt a COVID online próbáltam de most teljesen tanácstalan vagyok.

2021. jan. 2. 01:13
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem nem covidos időszakban is marha nehéz. Főleg akkor, ha átlagos faszi vagy, és nem akarod beérni a műveletlen, 8 osztályt végzett, fogatlan Dzsesszikával, vagy egy olyan "nővel", akinek a bulizás és a műkörömépítés az életcélja.
2021. jan. 2. 10:38
 12/17 anonim válasza:

Attól, hogy próbálkozol, nem leszel még 'nem válogatós'. Ha valaki külsőre szimpi, ráírsz vagy lehetőséget keresel, hogy leszólítsd. Elhívod egy kávéra, beszélgettek és ha nem jön be vagy te nem jössz be neki, tovább lépsz. Sokszor inkább az a baj, hogy nem lépnek időben, aztán jöhet a friend zone.

Ha 10-ből 1 sikerül, akkor ne a 3. vagy 4-től várd, hogy az lesz a befutó. Minél többet próbálkozol, annál nagyobbak az esélyeid.

És igen, ha vagy egy buliban és rányomulsz valakire, aki végül lekoptat, akkor azon a bulin nem feltétlen előnyös, hogy elkezdesz valaki másra hajtani. Ez a fajta túlbuzgóság nem mindenkinél impozáns.

2021. jan. 2. 10:47
 13/17 anonim válasza:
9es ne legyel korlatolt, nem hivhatod meg munkaido utan vagy elkered a szamat es hetvegen? legyen mar fantaziad...
2021. jan. 2. 10:54
 14/17 anonim válasza:
#12: Hát én nem fogok ész nélkül boldog-boldogtalannál próbálkozni, hogy hátha összejön valami a 10-ből 1-gyel. És bulizni sem jártam soha. Mondjuk lassan már nem is izgat a társkeresés, úgysem tudnának elfogadni és megszeretni.
2021. jan. 2. 10:58
 15/17 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember nem gondolja komolyan. Kevés kivételtől eltekintve de sokan úgy vannak vele ha nincs ló jó a szamár is.
2021. jan. 2. 14:08
 16/17 anonim válasza:
Akarnak, de nem mindegy milyet. Ahhoz képest, hogy nem akarnak nem egy randin voltam már. Különlegesnek érzik magukat és ehhez különleges pasi kell. Baszni azért szeretnek, de kapcsolatra legyél pénzes vagy sármos. Ha egyik sem akkor egyik sem lesz. Szeretnének ők kapcsolatot, de addig válogatnak míg nem csoda, hogy benéznek majd valamit.
2021. jan. 2. 15:51
 17/17 anonim válasza:
Semmit nem veszítettél
2021. jan. 26. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!