Miért olyan nehéz társat találni?
Férfi vagyok 27 éves és ráadásul budapesti, de még akkor se találok senkit.
Most itt a COVID online próbáltam de most teljesen tanácstalan vagyok.
tobb oka is lehet. Lustasag,mert otthon maradni egyszerubb. Van aki "nem mer odamenni". Van aki csak magaval torodik. Van akinek nagyok az elvarasai.
Nem tudom mi lehet meg,mondjatok meg Ti... 27 evesen csak jarsz iskolaba/ munkaba, vannak ismeroseid es azoknak lany baratai/ismerosei. Senki se jott be eddig? Vegulis arra nem tértél ki,hogy volt e barmilyen jellegu probalkozas vagy kezdemenyezes a reszedrol. Volt?
Én ugyanezt látom a (nálam) fiatalabb kolléganőim körében, hogy nem találnak, illetve nem tudjak, hol keressenek, találjanak társat maguknak.
Legtöbbjük csalódott a társkereso oldalakban. Nálunk a munkahelyen nincs olyan pasi aki szóba jöhet, mert szinte mindegyik nős, vagy barátnője van, így marad a véletlen most a Covid idején.
Tehát ha véletlenül valaki bemutat egymásnak, vagy véletlenül osszefutsz valahol valakivel, aki szimpatikusabb.
Én azt mondom, hogy a Covid utáni időszak, illetve a tavasz, nyár, amikor már nem leszünk ennyire bezarkozva, segíteni fog a lehetőségek bővüléseben.
Mert sok ember magának való és mondjuk ki. A legtöbb kapcsolat jó ideje már szart se ér. Ha működik akkor működik, de ideig óráig.
Aztán ha felejtős, akkor eldobják, mint valami értéktelen kacatot és csöbörből-vödörbe futnak.
Már rég nem arról szólnak a kapcsolatok, mint annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!