Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magasságom miatt utasítanak...

Magasságom miatt utasítanak el a lányok?!

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,eddig nem volt parkapcsolatom,nem is akartam.

Eddig éltem az életem,nem akartam magam lekötni,sokat csajoztam,de most már úgy érzem “ki éltem” magam.Sok egy éjszakás/alkalmi kalandon vagyok túl.(atlagnal jobban kinéző lanyok)Most már szeretnek párkapcsolatot,viszont,ezeket a jól kinéző lányokat komoly kapcsolatban mar zavarna a magassagom, megkaptam,hogy jó képű vagyok,sportos stb..össze jönnének velem,ha magasabb lennék.Egyébként engem nem zavar a magassagom,nem vagyok önbizalomhianyos,normális értékrenddel rendelkezem,kisebb vezetői pozícióban dolgozom,normális életet elek.A lanyok egyébként nem voltak nálam magasabbak.170-171 centi vagyok kb.Az igényeimbol nem szeretnek leadni és egy olyan lánnyal összejönni akit nem bírok tiszta szívből szeretni.

2021. jan. 2. 00:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
A 150 centis nőnek sincs férfi 180cm alatt. Lassan már az lesz a nőknek az ideális, ha a férfinak le kell guggolnia, hogy tudjanak csókolózni.
2021. jan. 3. 10:24
 12/17 anonim válasza:
A magasság és a kövérség nem hasonló tulajdonságok. Az utóbbin lehet változtatni. De igazat adok abban, hogy mindenki eldönti, hogy kit akar és kit nem.
2021. jan. 3. 11:47
 13/17 anonim válasza:
A mélynövésnél van még rosszabb, ha kicsi a f arkad, na akkor garantáltan nem lesz nőd😀
2021. jan. 3. 12:02
 14/17 A kérdező kommentje:
13-as,ezzel nyugtatom én is magam,hogy legalább nem kicsi a f@szom😂a kettő együtt már nagy szívás
2021. jan. 3. 13:50
 15/17 anonim válasza:
Kérdező:szóval akkor igaz,hogy kis ember nagy bottal jár. :)
2021. jan. 3. 13:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Van benne igazság,bár én inkább úgy tapasztaltam,hogy a kis emberektől a kis botra számítanak a hölgyek:) ilyenkor van a meglepetés,ha mégsem kicsi.Nem tudom miért kötik a magassággal párhuzamba a pénisz méretet.
2021. jan. 3. 14:15
 17/17 anonim válasza:
Lehetséges hogy azért hiszik így,mert minél nagyobb lesz az arcuk,az agyuk ezzel egyetemben zsugorodik össze.
2021. jan. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!