Magasságom miatt utasítanak el a lányok?!
20 éves vagyok,eddig nem volt parkapcsolatom,nem is akartam.
Eddig éltem az életem,nem akartam magam lekötni,sokat csajoztam,de most már úgy érzem “ki éltem” magam.Sok egy éjszakás/alkalmi kalandon vagyok túl.(atlagnal jobban kinéző lanyok)Most már szeretnek párkapcsolatot,viszont,ezeket a jól kinéző lányokat komoly kapcsolatban mar zavarna a magassagom, megkaptam,hogy jó képű vagyok,sportos stb..össze jönnének velem,ha magasabb lennék.Egyébként engem nem zavar a magassagom,nem vagyok önbizalomhianyos,normális értékrenddel rendelkezem,kisebb vezetői pozícióban dolgozom,normális életet elek.A lanyok egyébként nem voltak nálam magasabbak.170-171 centi vagyok kb.Az igényeimbol nem szeretnek leadni és egy olyan lánnyal összejönni akit nem bírok tiszta szívből szeretni.
Életem szerelme pontosan velem egy magas volt (175 cm). Engem ez az egyetlenegy dolog zavart benne csak, sokkal jobb érzés egy magasabb fiúhoz odabujni, vagy sétálni vele.
De ha én 165 cm lettem volna, akkor tökéletes lett volna. (amúgy nem emiatt mentünk szét).
Próbálj 160-pár cm-es lányokkal osszejonni, mert a nők többségét ez igenis zavarja.
Szerintem igen. Én is sok lányt látok, aki hangoztatja, hogy ilyen magas az igazi férfi, meg olyan szőrös, stb. Szerintem szánalmas az, hogy manapság ez divat lett. Ha meg kritikát fogalmaznál meg velük szemben, akkor az már body shaming.
Amúgy meg akinek a magasság a legfontosabb tényező, annak a legjobb tulajdonsága is hasonló kaliberű. Elég prosztók az ilyenek, de a fiúk táborában is van sok hasonló mentalitású illető.
Hát, pedig igenis fontos, hogy kinek mi tetszik. Most, ha valaki nem vonzódik a kövérekhez a prosztó? Nem, csak neki más tetszik. Én vállalom, nekem kell X magasság, én sem vagyok alacsony, ez van.
Kérdező, te meg próbálj meg némileg alacsonyabb lányokkal ismerkedni, nekik pont ideális leszel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!