Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nőkhöz, lányokhoz! Randiznáto...

Nőkhöz, lányokhoz! Randiznátok fülbevalós férfival?

Figyelt kérdés
Az újévben hamarosan fülbevalós leszek és szeretném tudni, hogy a hölgyek ezt mennyire utasítják el vagy díjazzák adott esetben.

2021. jan. 1. 16:24
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
Szerintem nem akarsz olyan nővel összejönni, aki ennyiből ítéli meg a dolgokat.
2021. szept. 2. 13:12
 22/39 anonim válasza:

Sosem voltam még szerelmes fülbevalós férfiba. Ez véletlen, vagy van egy olyan stílusuk, ami nem jön be, jó kérdés. Talán feltűnési viszketegség az van bennük, az meg nem pozitív.

Amúgy meg azt mondanám, oké az ékszer, de max 1 fülbe, és csak egy pottynyi. Nemrég lett egy új gondnok a munkahelyemen, egy nyugdíjas fószer. Egy kis kövér, fehér hajú és szakállú, buta de mindenben okoskodó alak. Na az hord fülbevalót, de mindkét fülében, és ráadásul nem csak egy pötty, hanem az alatt még 1-1 kisgyongy, majd 1-1 csepp formájú nagy gyöngy.... Vagy 2-3 centis ízek lifegnek rajta, rettentően undorító. Nem tudom, hogy ha egy kedves és okos ember lenne ugyanezzel a külsővel, akkor is undorítana-e, de az biztos, hogy már emiatt a hapsi miatt full ellenzem, hogy férfi fülbevalót hordjon. Ez után a pojáca után nem tudom férfiasnak látni....

2022. márc. 25. 07:43
 23/39 anonim válasza:
Nem ízek, ízek... A többi hiba is a telefon átirokaja miatt....
2022. márc. 25. 07:45
 24/39 anonim válasza:
Hát... Ha jó a pasas minden téren, akkor pár darab el fog menni. Főleg ha a tetkóim felett szemet huny... XD
2022. márc. 25. 13:29
 25/39 anonim válasza:
Engem kifejezetten taszít. Ettől függetlenül, még lehet valaki jóképű, de nekem valahogy veszít a férfiasságból. Eleve nem értem miért kell nekik bármiféle ékszer. Egy minőségi szép karóra, jó frizura, ízléses öltözködés mindent kitesz.
2023. jan. 19. 12:58
 26/39 anonim válasza:

A karóra egy ferfi csuklóján nekem is tetszik. Inkább mint egy fülbevaló.

N

2023. jan. 19. 13:48
 27/39 anonim válasza:

Nincs a fülbevalóval gond, a fültágító 1 bizonyos méret után már nekem nem tetszik.

De sosem a fülbevaló, vagy tetoválás alapján ítéltem meg,

vagy tetszett meg egy férfi.

2023. jan. 19. 15:37
 28/39 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik, de önmagában azért nem kizáró ok.
2023. jan. 20. 05:15
 29/39 anonim válasza:
Nem jön be.
2023. jan. 21. 13:33
 30/39 A kérdező kommentje:

Egy ilyen stílusról mit gondoltok?

Haj és karikák:

https://www.youtube.com/watch?v=PWAmpYJooT8

2023. márc. 20. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!