Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti randiznátok olyan fiúval aki operaénekesnek készül,illetve más zenét nem halgat? Életkort is írjatok légyszi! 17F
Figyelt kérdés
Középiskola mellett az egész napom el veszi, nincs sok időm ismerkedésre és nehezen nyílok meg.2020. nov. 6. 19:34
1/9 anonim válasza:
Tenor vagy? Biztosan a lányok érdekelnek?
Egyébként én nem mert nekem inkább tanulásban jeleskedő kéne.
2/9 A kérdező kommentje:
Bariton vagyok, ez is elég komoly tanulást vesz igénybe pláne hogy,egyetemi felkészítésen veszek részt!
2020. nov. 6. 19:39
5/9 anonim válasza:
A operaénekléssel semmi gond nem lenne, de az, hogy csak olyan zenét hallgatsz, az engem már zavarna.
7/9 A kérdező kommentje:
6os lenne kedved beszélgetni?
2020. nov. 7. 20:12
9/9 anonim válasza:
Ha nő lennék, és olyan hangod lenne, mint neki:
https://www.youtube.com/watch?v=ZsNlcr4frs4
Tuti hogy imádnám. :D Bár azt én se értem, hogy miért ne hallgathatnál más stílust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!