Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért kell egyedül töltenem a...

Miért kell egyedül töltenem a szilvesztert megint? :'(

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 08:10
1 2
 11/17 anonim válasza:
Változtass az életeden, kezdj valami újba, legyél nyitottabb, ismerkedj, beszélgess. Én is így voltam hosszú éveken át, de erőt kell venni magadon
2020. dec. 31. 11:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem nő vagyok. Szóval privátoktól mentes szeretnék maradni. Ha csak nem nő ír, bár én nem várom el. Jász-Nagykun Szolnok megye és sajnos nincsenek barátaim. Akik voltak, csak kihasználó aljas emberek voltak, nem igaz barátok!
2020. dec. 31. 11:13
 13/17 anonim válasza:
Mert nem jársz társaságba.
2020. dec. 31. 12:34
 14/17 anonim válasza:

Ez amúgy tényleg érdekes mert ünnepekkor én is magányosabb vagyok de ez is csak hozzá állás kérdése a dolgokhoz. Mert bele magyarázzuk hogy most milyen jó másoknak nekem milyen rossz kicsit belesüppedünk az önsajnálatba de ki is tudunk jönni ha akarunk nem muszáj csak ugye az ember ilyen. Tehát van választásod még ha le is tagadod.. Választhatod azt is hogy olyan dolgokkal foglalkozol gondolkodsz amikkel előrébb vagy. Pl. Milyen hozzá állással fogsz dolgozni jövőre, vagy milyen terveket akarsz beindítani meg valósítani jövőre. Vagy ha nincs munkád akkor milyen munka helyet szeretnél találni, mit dolgoznál szívesen. Ezeken gondolkozz barátom ne az önsajnálaton meg hogy ki van most veled mert ezek csak üres idő és energia pocsékolás és előre nem visz!

Tehát ha jót akarsz tegyél jót magadnak, de ha rosszat akarsz magadnak akkor az is te döntésed...

Most rám is rám jött az önsajnálat reggel de igazából van opcióm tehát nem ezt választom igaz nincs barátnőm, nincs kivel fixen együtt ünnepelni de van lehetőségem másokkal de az ivás bulizás nem motivál inkább a munka magamon a jövőmön, inkább ezeken gondolkozok vagy elfoglalom magam értelmes dolgokkal nem az önsajnálattal mert azzal csak +munkát adok magamnak, ha kiásom a gödröt ki is kell mászni és vissza is kell temetni.

És van hitem Istenben.

2020. dec. 31. 12:38
 15/17 anonim válasza:
Jó eséllyel azért mert az élet igazságtalan.Persze van esély rá hogy magadnak köszönheted.
2020. dec. 31. 14:15
 16/17 anonim válasza:

"Nem nő vagyok. Szóval privátoktól mentes szeretnék maradni"

Majd

"Nincsenek barátaim".

Igy nem is lesznek tesó.

2020. dec. 31. 14:29
 17/17 anonim válasza:
Azért kell egyedül töltened mert csak sajnáltatod magad és mindenkit ellöksz, csak elszívod az ember jó kedvét, ha neked rossz legyen másnak is. Hiába tagadod, ez van. Ha ezen tudsz változtatni akkor lesznek barátaid. Mindaddig marad a siránkozás milyen gonoszak az emberek. És ezt most nem bántásból írom...
2020. dec. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!