Hogyan töltsem az év végét szerintetek egyedül TV nélkül,távol a családtól ebben a covidos helyzetben 2 héten keresztül?
Kedves Kérdező! Voltam már hasonló helyzetben. Mivel alapvetően nem ismerlek, nehéz tippet adni, nem ismerem az érdeklődési körödet. Én rengeteget olvastam, nekem az segített. Illetve elkezdtem folytatni a nyelvtanulást online. Meglepően jól eltereli az ember figyelmét. Kitartás!
34/F
helló, én úgy tervezem, hoyg veszek pár zacskó chipset és animéket fogok nézni... (az "olyan gáz hogy normális körülmények között soha" sztorikat válogattam össze, mert viccesek, csak tényleg, azért általában próbálok normális emberként viselkedni). albérletből kellett visszajönnöm a szüleimhez, szóval én se ihatok :/
(szerintem amúgy, ha jól ismered a környéket, megérné kiszökni. főleg ha van hova behúzódni, ha jön egy járőr, bár kötve hiszem hogy elrángatná őket kirándulni a nagy munkakedv.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!