Van olyan aki rajtam kívül egyedül tölti a szilvesztert?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok.
Sosem voltam bulizós, sőt. Jobban szeretek egyedül lenni és magamban bulizni. :D
Tesómék hívtak az egyik ismerősükhöz, de nem volt kedvem menni.
Valaki rajtam kívül szintén egyedül tölti?
2019. dec. 31. 18:18
2/25 anonim válasza:
Igen. Itt ülök a tévé előtt és nem csinálok semmit.
3/25 anonim válasza:
Jelen.
Nem mondom, hogy nem mentem volna szívesen valahova, de végül úgy alakult, hogy egyedül maradtam itthon. Igazából kibírom, az elmúlt 10-11 évben minden szilveszterkor mentem valahova bulizni, szóval most túlélem, hogy az idei egy kicsit nyugodtabb lesz.
4/25 anonim válasza:
De ha szeretsz egyedül lenni, miért akarsz itt dumcsikázni? Mégsem olyan jó egyedül?
6/25 anonim válasza:
Persze.
Nincs is jobb mint egyedül magamban 'bulizni', otthonülő tipus vagyok voltam mindig is, ezen a szilveszter sem változtat
7/25 anonim válasza:
Persze, nagyon sok ilyen kérdés van ma. Én is elvagyok magamban itthon.
8/25 anonim válasza:
Igen, önszántanból. De én idősebb vagyok, túl vagyok a bulikon.
9/25 anonim válasza:
Én is :)
Picit megnyugtat,hogy nem vagyok ezzel egyedül..:)
23/L
10/25 anonim válasza:
Én is. Levert valami nyavalya, taknyos vagyok, fáj a fejem, torkom és megint jön a láz. BÚÉK Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!