Miért tűnnek el így a pasik mint egy szellem?
Figyelt kérdés
Szóval...röviden..megismertem egy srácot kb 2 hónapig folyamatosan beszélgettünk, írásban és sokat telefonon is...kint volt külföldön és mikor már itthon volt megbeszéltük hogy találkozunk még előtte nap telefonon lebeszéltük hogy kb hánykor találkozunk stb másnap írtam neki hogy akkor mizu és már el sem olvasta azóta nem is írt nem hívott magyarul “eltűnt mint petőfi a ködben” kb....pedig nagyon megkedveltem és szerintem ő is engem de valószínűleg tévedtem..viszont azóta nagyon rossz mert csak örlődök magamat hibáztatom pedig nem kéne...:( nem értem mire jó ez hogy még meg sem írjuk a másiknak annyit sem hogy bocsi de tárgytalan az egész csak szimplán felszívódnak?! 27/L2020. dec. 29. 17:54
21/29 anonim válasza:
vaklárma!
mi lenne ha főznél neki valamit és áthívnád? rögtön előkerülne. :D
szánalmas, hogy itt árulkodsz, ahelyett, hogy megoldanád házon belül a problémát. már ha van egyáltalán probléma. innen úgy tűnik, hogy nincs, csak te gerjeszted, mert elkényeztetett türelmetlen hisztibaba vagy.
2020. dec. 30. 19:06
22/29 anonim válasza:
Ő a hisztibaba, amikor szó nélkül eltűnik az akihez már kötődött is teljesen érthető módon??
2020. dec. 30. 19:20
23/29 anonim válasza:
Meg nem tudom számolni hányszor gyakrabban csinálják ezt nők mint férfiak.Halál komoly igy látatlanba hogy csak nőkkel beszélgettem társkererés céljából már igy is azt mondom hogy kb 50 szer gyakrabban tünnek el kb.
2020. dec. 30. 19:35
24/29 anonim válasza:
23-asnál a pont. Gyakorlatilag számukra természetes, hogy nem válaszolnak, levegőnek néznek stb. Genetikailag beléjük van kódolva, hogy te kell menj utánuk. Nyilván, ha egyszer nem így van kitör a hiszti.
2020. dec. 30. 19:38
25/29 anonim válasza:
23: ez tény
2020. dec. 30. 19:39
26/29 anonim válasza:
Két utolsó igen jól látja. tipikus női viselkedés ez a ghosting.
2020. dec. 30. 19:39
27/29 Pécs-pécs válasza:
Szerintem ő valami 1-2 éjszakás kalandott keresett, hogy amíg itthon van addig jól érezze magát.
Egy előző válaszoló már feszegette ezt a témát, hogy lehet, hogy több lánnyal beszélgetett egyszerre. Rólad a beszélgetésetek alapján azt gondolta, nem olyan könnyen mész ágyba vele, és közbe meg bejött a képbe egy olyan lány akit könnyebben kaphatónak remélt, és átpályázott oda.
2021. jan. 13. 13:05
28/29 anonim válasza:
Hát igen.
2021. jan. 13. 16:30
29/29 anonim válasza:
Egyetértek, Pécs, és nincs is senkinek joga ezért okolni, hisz afelé ment, aki nem nézte madárnak. Túl rövid az ember élete ahhoz, hogy finnyás fóbiás lányok rabolják a termékeny éveit! Kár, hogy nincs mód rá, hogy büntessék az életidő tolvajokat.
2021. jan. 13. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!