Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért tűnnek el így a pasik...

Miért tűnnek el így a pasik mint egy szellem?

Figyelt kérdés
Szóval...röviden..megismertem egy srácot kb 2 hónapig folyamatosan beszélgettünk, írásban és sokat telefonon is...kint volt külföldön és mikor már itthon volt megbeszéltük hogy találkozunk még előtte nap telefonon lebeszéltük hogy kb hánykor találkozunk stb másnap írtam neki hogy akkor mizu és már el sem olvasta azóta nem is írt nem hívott magyarul “eltűnt mint petőfi a ködben” kb....pedig nagyon megkedveltem és szerintem ő is engem de valószínűleg tévedtem..viszont azóta nagyon rossz mert csak örlődök magamat hibáztatom pedig nem kéne...:( nem értem mire jó ez hogy még meg sem írjuk a másiknak annyit sem hogy bocsi de tárgytalan az egész csak szimplán felszívódnak?! 27/L
2020. dec. 29. 17:54
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
márpedig nagyon úgy tűnik, hogy eléggé el van keseredve, de tenni valamit azért, hogy kijöjjön a csávából, azt már nem! inkább itt sajnáltatja magát, ami rohadtul szánalmas.
2020. dec. 29. 19:29
 12/29 anonim válasza:
Ja, igazuk van. Mi lenne ha ráírnál megint, ahelyett, hogy ide firkálsz? Mi nem tudjuk helyettesíteni, ha meg más felé nyitnál, fogadd el, ha itt szólít meg valaki és becsüld meg!
2020. dec. 29. 19:32
 13/29 anonim válasza:

Én úgy hallottam, hogy "szürke szamár a ködben".

Amúgy az szokott ilyenkor történni, hogy minél tovább hanyagol, nő benne a bűntudat is, mert szó nélkül lelépett. És már csak amiatt is kerül, mert kínos lenne magyarázkodnia.

2020. dec. 29. 19:47
 14/29 anonim válasza:

Esetleg Te próbáltad felhívni?

Bármi oka lehet, hogy "nem keres".

Akár személyes, akár technikai probléma.

Egyszer elnézhető, ha van rá magyarázat, de ha folyamatosan hivatkozik valamire, akkor koniec

2020. dec. 29. 19:49
 15/29 anonim válasza:
Ha el sem olvassa amit irsz, vagy nem is cseng ki a telefonja, akkor más lehet a háttérben
2020. dec. 29. 21:19
 16/29 anonim válasza:
Lehet láttak közben egy képet. :)
2020. dec. 29. 23:58
 17/29 anonim válasza:
Nem kell egyből ilyen rosszat feltételezni róla, lehet hogy csak meghalt.
2020. dec. 30. 00:42
 18/29 anonim válasza:
Szegény :( Ez a legalja gyáva gernctelen féreg húzás... Vagy valami baj érte
2020. dec. 30. 03:53
 19/29 anonim válasza:
2020. dec. 30. 08:33
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem nem halt meg és ugyanugy elérhető volt végig szóval el sem tűnt szóval szimplán ghostingolt vagy mi...
2020. dec. 30. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!