Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért tűnnek el így a pasik...

Miért tűnnek el így a pasik mint egy szellem?

Figyelt kérdés
Szóval...röviden..megismertem egy srácot kb 2 hónapig folyamatosan beszélgettünk, írásban és sokat telefonon is...kint volt külföldön és mikor már itthon volt megbeszéltük hogy találkozunk még előtte nap telefonon lebeszéltük hogy kb hánykor találkozunk stb másnap írtam neki hogy akkor mizu és már el sem olvasta azóta nem is írt nem hívott magyarul “eltűnt mint petőfi a ködben” kb....pedig nagyon megkedveltem és szerintem ő is engem de valószínűleg tévedtem..viszont azóta nagyon rossz mert csak örlődök magamat hibáztatom pedig nem kéne...:( nem értem mire jó ez hogy még meg sem írjuk a másiknak annyit sem hogy bocsi de tárgytalan az egész csak szimplán felszívódnak?! 27/L
2020. dec. 29. 17:54
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Attól hogy vele így jártál, még nem azt jeleni hogy mással is így fogsz. Nekem is volt már ilyen hogy csak a pasi felszívódott de csak egy alkalommal.
2020. dec. 29. 17:59
 2/29 anonim válasza:
A nők is ezt csinálják, ez mindkét nemre igaz. Bár általában túl se jut pár levélváltáson, van aki 1-2 hónap után tűnik el, van akivel találkozunk és azután is, és ugyan ez a barátságra is igaz.
2020. dec. 29. 18:00
 3/29 anonim válasza:
Nem mindegyik tűnik el.
2020. dec. 29. 18:00
 4/29 anonim válasza:
Lényegesen több férfi tűnik így el, mint nő. Én konkrétan lány BARÁTOKAT vesztettem el így. Soha nem terveztünk egymás között semmit. Egyszercsak fogja, azt gone. Férfi ilyet nem csinál.
2020. dec. 29. 18:05
 5/29 anonim válasza:
Lehet tobb novel is beszelgetett es massal osszejott kozben
2020. dec. 29. 18:26
 6/29 anonim válasza:

ez sajnos kezd általános lenni...szépen lassan a bizakodó emberek is elfogynak és csak azon kapja magát mindenki, hogy mindenki közönyös mindenkivel.

az elmúlt 2 évben én is így jártam 3 emberrel is...mostmár úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, nem vagyok több energiát belefektetni, bizalmat meg végképp nem viszek bele...

2020. dec. 29. 18:40
 7/29 A kérdező kommentje:
Igazából az a legrosszabb hogy ennyi beszélgetés után órákon át tartó telefonbeszélgetések stb arra nem méltatott hogy annyit leírjon hogy bocsi de nem. És ezt az ember akkor nagy nehezen megérti de ez a legundorítobb dolog szerintem hogy szó nélkül eltűnnek a pasik...meg persze gondolom nőkben is van ilyen... nem értem az embereket :(
2020. dec. 29. 18:41
 8/29 anonim válasza:

Petőfit nagy kezdőbetűvel írjuk, mivel tulajdonnév. Amúgy a mondás szerint "szamár a ködben". Végezetül én itt vagyok, ha gondolod megpróbálhatjuk, de sejtem a választ: itt nem ismerkedem.

Mindig ez van. Ide járnak rinyálni a csajok, hogy nincs pasijuk, miért? jaj! Ám ha kapva kaphatna az alkalmon, akkor: jaj nem azért írtam ki, neten nem ismerkedem, nem kérek privit stb.

Úgyhogy tudod mit? Én sem értem az embereket, köztük téged sem.

2020. dec. 29. 19:22
 9/29 anonim válasza:
8. attól, mert valakinek nincs szerencséje az ismerkedésben, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rá van szorulva mindenféle jött-mentre, aki mindenkivel próbálkozik, aztán 10-ből hátha 1 majd azt mondja, hogy beszélgessünk...sehol nincs leírva a kérdésben, hogy "annyira el vagyok keseredve, hogy valaki olyannal beszélnék, aki nem hagy magamra" XD
2020. dec. 29. 19:25
 10/29 anonim válasza:
Velem ugyan ez a szitu volt csak en vagyok a pasi es a lany volt otthon. Kb 2-3honapot beszéltünk irasban telefonon mindennap minden témában stb. Mi is talalkoztunk volna lesz ami lesz alapom. Amikor haza jottem es nem valasztott el 1000km mar akart talalkozni es majd meg ir, aztán se halottam rola tobbet... En meh tolthettem a ket het szabimat ismet egyedul :(. F/27
2020. dec. 29. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!