Fiatal lányok (18-20 alatt), mennyire van esélye szerintetek egy 30 körüli pasinak nálatok? Hogy látjátok a témát?
Nekem mindig is fiatalabb barátnőm volt, de azt veszem észre, hogy a mai csajok inkább a kisfiús, korukbeli fiúkra buknak, az egykor "normálnak számított" férfias férfiak helyett (sárm, borosta, ing, stb).
Nekem az az észrevételem sajnos, hogy öregnek titulálnak 30 évesen.
Mindenki így gondolkodik, vagy vannak kivételek?
Köszönöm a válaszokat :) kort is írhattok :)
10
Végre valaki, aki rajtam kívül reálisan látja a dolgokat :)
A 30asok szeretnék a fiatal husit nyílván. De a fiatal lányok többsége is inkább nem a rágós húst választja.
Ha van penzed lehetsz több is mint 30
Nálam semmi esélye, túl idősnek tartom magamhoz. A kulcs, hogy magamhoz képest, ugyanis egy 30 éves messze nem számít idősnek. Ellenben az én korosztályomban is vannak bőven nem "kisfiús" srácok, szóval nem is csak két opcióm van.
20/L
Utolsó fiatal vagy még, de jobb ha tudod hogy mindennek ára van.
Igazából általában a legdrágább dolgok azok amelyek "ingyen" vannak.
Egy lánnyal ígyis úgyis foglalkozni és igyis úgyis kerül valamibe sokszor azok kezelhetők legjobban akiket anyagi értelemben kell boldoggá tenni, a másik fajta hogy én állandó személyes bejáratú vidámpark/bohóc legyek na az sokkal rosszabb vagy úgy egyensúlyozni hogy fent tudjam tartani az érzelmeket mindig szinessé érdekessé tenni a kapcsolatot stb hogy nehogy másba szeressen bele stb, na ezek sokkal drágábbak mint néha adni erre arra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!