Fiatal lányok (18-20 alatt), mennyire van esélye szerintetek egy 30 körüli pasinak nálatok? Hogy látjátok a témát?
Nekem mindig is fiatalabb barátnőm volt, de azt veszem észre, hogy a mai csajok inkább a kisfiús, korukbeli fiúkra buknak, az egykor "normálnak számított" férfias férfiak helyett (sárm, borosta, ing, stb).
Nekem az az észrevételem sajnos, hogy öregnek titulálnak 30 évesen.
Mindenki így gondolkodik, vagy vannak kivételek?
Köszönöm a válaszokat :) kort is írhattok :)
Nálam semennyire nem lenne és nem azért, mert kisfiút keresnék, de azért a 10+ év korkülönbség nekem már nagyon sok lenne és a legtöbb ilyen idős lánynak igenis öreg vagy. Kivétel persze van.
Amúgy fiatalabbak is lehetnek ám férfiasak, nem kell ahhoz 30-nak lenni.
Nem a lányokra értettem, hanem a srácokra...
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek magánügye, hogy kivel akar összejönni, de ha belegondolsz, hogy 18 vagy akárhány évesen összejössz egy 30+ os palival, azért az valahol annyira mégsem normális dolog.
Ez most ugyanaz, ha egy 17-18 éves srác együtt van egy 12 éves lánnyal...
Mert mondjuk a lány túlfejlett a korához képest, míg mondjuk a srác kicsit visszamaradottabb.
És ez csak 6 év.
Míg köztetek meg 10-15 év különbség van. Remélem érted, mire gondolok.
Szóval azért írtam, hogy a veled egykorú srácok között is akadnak kivételek, akadnak tök normális emberek. Aki keres, az talál.
Még egy hozzáfűzni való, hogy fordított esetről még soha nem hallottam, hogy mondjuk egy 18-20 éves srác egy 30+ éves nővel jönne össze.
Pedig ez is simán lehetséges lenne.
Amíg ti azt mondjátok, hogy a veletek korabeli srácok reménytelenek, addig ezek a harmincas palik kihasználnak titeket elég rendesen, mert valszeg nem kellenek a saját korosztályuknak.
Úgyhogy ennyit erről.
nem birom az ilyen perverz 30asokat. egy 18 eves lanyhoz egg max 20 22 eves srac illik .
egy 30 eveshez 26-28 illik legkevesebb. kesobb mar nem gaz a korkulonbseg de a szep eveimet ne mar egy 30 eves vegye el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!