Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk nincs köztetek egy...

Fiúk nincs köztetek egy normális ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 13:44
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
A normálisra nincs igény, bocs
2020. dec. 22. 15:30
 22/34 anonim válasza:
Miért nem jó neked egyedül?
2020. dec. 22. 15:50
 23/34 anonim válasza:
Nézd meg ez is buta mint egy fazék víz
2020. dec. 22. 16:07
 24/34 anonim válasza:
Van, csak nem 180 cm magas, sportos, lehet nincs autója vagy háza. Majd biztos lesz ilyen, ne félj.
2020. dec. 22. 16:23
 25/34 anonim válasza:

Számodra mit jelent a normális szó?

Benned megvannak azok a tulajdonságok amiket elvársz?

2020. dec. 22. 16:31
 26/34 anonim válasza:
Hát lányok közt van normális?
2020. dec. 22. 17:11
 27/34 Noren1989 válasza:
Nincs.
2020. dec. 22. 17:16
 28/34 anonim válasza:

Férfiak közt nagyobb eséllyel találsz. Ne fiút keress szerintem.

F

2020. dec. 22. 18:23
 29/34 anonim válasza:
Olyan férfit azért bőven lehet találni aki nem akar egyből összeverni ha éppen rossz napja van.Nem tudom,hogy ti nők mit értetek normális pasi alatt,én úgy gondolom,hogy vannak ilyenek nem is kevés,persze ők az én értelmezésem szerint számítanak normálisnak.Sokan közülük külföldön melóznak,a jövőjükre,egy normális életre spórolnak,gyűjtenek,amíg mások buliznak,nyaralnak,csajoznak.Lehet,hogy munkásszállón élnek,vagy egy házban tizedmagukkal.Megtanulják,hogy mi az a nagybetűs élet.Önállóságot tanulnak,fegyelmet,kitartást,felelősséget,el fogják érni a céljaikat.Sok ilyen srác van és sokuknak nincs párjuk akár évekig.Mert nem feltűnősködnek,nem tudnak és nem is akarnak nagy hangon,fa$z stílusban ledominálni akárkit,meg persze nincsen filmsztár külső sem. Sok férfi frusztrált a feléjük támasztott vélt vagy valós elvárásokkal kapcsolatban.Az van benne a köztudatban,hogy a férfi önálló élettel,biztos anyagi háttérrel,jó egzisztenciával kell rendelkezzen.Amíg az előző rendszerben ezt párként,házastársi kapcsolatban teremtették meg az emberek,20 év hitelre, most ezt egy normális férfinak meg kell tudnia oldani magától a harmincas éveire ha azt akarja hogy emberszámba vegyék. Mert hát a mamahotel az cink,csak a nyomik laknak az anyjuknál. Lehet albérletben önállóskodni de akkor meg saját kecóra nem fogja futni az életbe se ha évi másfél millát kell kicsengetni a tulajnak. A férfi nézzen ki jól,törődjön magával,legyen igényes,ez alap,hogy beleférjen a normális kategóriába.Ennek az anyagi fedezetét persze szintén meg kell teremteni valahogy,szóval jöhet a mellékállás vagy a túlóra végkimerülésig,hogy erre is fussa.Mert nem mindenki dolgozik felsővezetői pozícióban,vagy menő vállalkozóként.Szóval fel van adva a lecke elég rendesen,az egy dolog,hogy a belünket kidolgozhatjuk,hogy megfeleljünk az elvárásoknak,de eközben maradjunk pozitív,életvidám emberek mert ez a vonzó ugye.Hát én már ezzel ki is estem a normális kategóriából mert annyi $zar után amin át kellet mennem, hogy a nulláról jussak valahova nem tudtam pozitívnak maradni.Nem mondanám magamat negatívnak sem,inkább vagyok kőkeményen realista,minden helyzetben számba veszem a rosszabbik forgatókönyvet aztán meg nézem,hogy mekkorákat szívnak pozitívék amikor előbb-utóbb törvényszerűen pofánba$$za őket is az élet valahogyan és nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.Mondhatjátok nekem, hogy ti csak egy normális fickót kerestek,régebben szerintem én is belefértem ebbe a kategóriába az emberi tulajdonságaimat tekintve.De én is megkaptam annak idején,hogy gyerekes a megjelenésem,tapasztalatlan voltam,nem akartak tanítónéniset játszani velem ahogy visszahallottam párszor. Kissé elvont, de mélyérzésű fiatal voltam,akivel barátként jól el lehetett lenni,pasinak viszont nem kellettem.Túléltem,elfogadtam hogy ez van,a párkapcsolat szex részét bőven bepótoltam fizetősökkel amikor már gond nélkül megtehettem anyagilag a dolgot.Na így lesznek a normálisnak induló pasikból a harmincas éveikre olyan emberek akiket nem tudtok és nem is akartok megérteni mert ehhez már túl felszínes a többségetek,hogy mögé nézzetek a dolgoknak.Ez van,neked sok sikert kívánok a párkeresésben.Tényleg nem minden férfi nőverő,k.rvapecér,szenvedélybeteg,érzelmi fogyatékos,bunkó köcsög.Ha egyszer találsz egy tényleg normálisnak mondhatót akkor viszont becsüld meg,és ne menj vissza a keményöklű s.ggfejhez csak azért mert az milyen nagyon izgi volt.
2020. dec. 22. 18:29
 30/34 anonim válasza:
#29 kőkeményen leírta az igazságot
2020. dec. 22. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!