Fiúk nincs köztetek egy normális ?
Általában egy baromra három legalább három normális jut, csak nehezebb őket észrevenni, mert nem annyira kirívóak.
Remélem a következő párod szeretni és tisztelni fog!
Összejössz egy vadállattal, mert az ilyenek kellenek neked
Bántalmaz
Azátn sírsz hogy nincs normális férfi jaj jaj.
Mondjuk jobban kellene figyelni a párválasztás során, akkor az ilyesmi elkerülhető lenne.
Persze, hogy van normális.
Itt gyakorin is rengeteg normális van csak nehéz őket kiszűrni.
Nagyon sokan indítanak úgy beszélgetést, hogy képet kérnek.
De gondolom ez a rámenősség nyerősebb manapság ezért is próbálkoznak sokan így.
Egyszer egy anonim oldalon kipróbáltam ezt a stílust és egyből a legelső csaj le akart pippantani. Szerencsére anonim oldal volt így hamar le tudtam vakarni magamról.
Általában ha elkezdel egy lánnyal kedvesen beszélgetni és próbálod kiismerni belülről akkor abból 95% eséllyel csak barátság lesz. 4%-ban vissza sem ír, és 1%, hogyha valami csoda történik egymásba szerettek de ez tényleg a csoda kategória.
Én fiúként ezt tapasztaltam.
Dehogynem! Pl. én :)
Jó, viccet félretéve nagyon sok rendes és egyben magányos fiúval találkozok. De lányok között is megvan ugyanez a kategória. Csak nagyon nehezen találjuk meg egymást valamiért a mai világban :/
Ez lehet azért, mert a 'normálisak' egy jelentős része sokkal kevésbé él közösségi életet; emellett, ha él is nehezebb észrevenni, mert nem a társaság közepe.
Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Remélem minél előbb tovább tudsz lépni!
De nagyon fontos, hogy ne általánosíts (tudom, hogy egy szörnyű szakítás után könnyen előítéletesek tudunk lenni).
Kitartás neked, járj nyitott szemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!