Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22 éves lány keresné igényes...

22 éves lány keresné igényes partnerét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt tapasztalom, hogy hiába vagyok csinos, formás, értelmes fővárosi lány, egyszerűen bárhol társkeresőzöm, nagyon durva a lemorzsolódási arány.

A vírus miatt jelenleg otthon töltöm a napjaim, így a személyes ismerkedés kiszorult a lehetőségek közül több okból is, ezen már nem szeretnék radikálisan változtatni, látszik már az út végén a fény.

Szóval szeretnék első sorban beszélgetni olyan fiúkkal, férfiakkal, akik:

-Szeretnének családot, családcentrikusak

-Tudnak és akarnak is szeretni, komoly társra vágynak

-Akik értelmesek, jó beszélgetőpartnerek, és a személyes találkozó terén türelmesebbek lennének a vírus helyzet miatt

-Akik szeretnék aktívan és pihenve is kikapcsolódni, akik szeretnek élni

A külsőségekről is írok, hiszen álszent nem vagyok, a külső megfog, a belső megtart.

Szeretném, ha 180 cm lenne az illető, és szeretném, ha nem lenne csúnya. Tudom, ez relatív, nem Brad Pitt a belépő szint, nem érdekel a kockahas, a lakás vagy az autó, de csinos, ismerőseim szerint szép lány vagyok, örülnék, ha a beszélgetőpartneremhez tudnék vonzódni is.

Fogalmam sincs, milyennek kell lenni egy ilyen kis leírásnak, de ha magadra ismertél, írj rám kedves ismerkedni vágyó fiú, és mesélek magamról én is!

2020. dec. 19. 15:14
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Hogy érted azt, hogy nagyon durva a lemorzsolódási arány?

Am sajnálom, hogy máris belédkötöttek.

2020. dec. 20. 06:19
 22/29 anonim válasza:
#21 ha nem tudod ez mit jelent, szerintem felejtsd is el a lanyt, nem egy szinten vagytok.
2020. dec. 20. 08:23
 23/29 anonim válasza:

22 én soha nem is pályáztam rá, ezért fölösleges itt féltékenykedned. Neked ki mondta, hogy nem tudom, hogy mit jelent amit írt? Senki, de mivel agresszív és tehetségtelen vagy, ezért most kénytelen vagyok neked magyarárkodni, pedig itt nem ez a téma. Én a kérdező kifejtésére voltam kíváncsi, nem pedig egy ismeretlen hőzöngésére. Nem kötelező akkor is írnod, ha nem tudsz a témában hozzászolni.

Meg mi ez a szöveg "nem egy szinten vagytok"?

Ez így önmagában értelmetlen, mert hiányzik a dimenziója. Tehát miben nem vagyunk egy szinten?

Rádásul ilyen jellegű hasonlítások gusztustalanok. Van amiben rosszabbak vagyunk a másiknál, és van amiben jobbak. Előrébb tartunk, vagy éppen hátrébb.

De a legnagyobb hiba, hogy indoklás nélkül ilyen súlyos kijelentést nem lehet tenni másokról. Aki ilyet tesz, az egyszerűen barbár.

2020. dec. 20. 14:42
 24/29 anonim válasza:

Bolondok ezek...

Nyugi meglesz a párod. Lehet jobb is,hogy megment az isten ilyen begyökösödött emberektől.

Te leírtad a számodra vonzó társat, nem tudják ezt a szintet hozni,ezért kritizál mind. 🤣🤣🤣🤣🤣

És írják,hogy te mit tudsz adni?!😂😂😂 ugyan mit... sajnos agyat/észt nem,hiába várják 😂😂

Én sem tudok mit kezdeni, szép vagyok, átlagos alkatú, de visszahúzódó. bulizni sem járok, nem iszok,nem cigizek. Főzni is tudok, családcentrikus lennék (ha lenne kivel) Így a férfiak elkerülnek....

Sajnálatos,hogy nekünk nőknek kell a mai világban “udvarolni”. Holott ez nemnormális jelenség.

mindenki vágyik a szeretetre, ölelésre, hogy valaki megbecsülje.

sok szerencsét neked :)

2020. dec. 20. 15:27
 25/29 anonim válasza:

Nem kell nektek udvarolni. Csak mivel manapság az elvárásaitok az egekben, ezrét mindannyiótok a top 10%-ra hajt. De mivel az a top 10% meg le se toj titeket, ezért ti tepertek értük és ezt nevezitek "manapság a nőnek kell udvarolni" effektusnak.

Holott ha a saját kategóriátokban keresgélnétek akkor találnátok bőven férfiakat, ha észrevennétek őket. Pl én is családcentrikus vagyok és vágyom a szeretetre/ölelésre, csak a nők többsége nagyívben sz*rik rám.

2020. dec. 20. 15:33
 26/29 Noren1989 válasza:

Gyerekek, itt több választ jelentek, mint egy átlag felnőtt párkapcsolatos kamukérdés alatt.

Ha akartok,írjatok egymásra és beszéljétek meg.

2020. dec. 20. 16:07
 27/29 anonim válasza:

Mert az olyan felületes dolgokban (pl autó, divatos haj, drága ruhák stb) nem tudom kielégíteni az elvárásaikat.

2020. dec. 20. 16:49
 28/29 anonim válasza:
Ajj, 40 vagyok, pont lecsúsztam erről :(
2020. dec. 21. 07:22
 29/29 anonim válasza:

Szerintem tök normális kérdés. Amiket ír elvárásnak, azok meg a kérdezőre is jellemzőek, tehát egyszerre adott önmagáról is leírást. Nem értem, miért kell undokul köpködni magukból a frusztráltságot egyeseknek.

Ez a top 10% meg ilyenek nem feltétlenül igazak, viszont ha mégis: nem lehet, hogy pont ti magatok nem hagytok más lehetőséget a lányoknak, mivel az egész személyiségeteket áthatja a gyűlölet és frusztráció, emiatt váltok taszítóvá? Aki meg szerencsés volt a genetikai lottón, ő meg mázlista volt és nem ment ezen a folyamaton keresztül. Igen, nehezebb annak, aki nem modell külsejű, de a belső kisugárzása egy átlag pasit is vonzóvá tud tenni. (Na meg lehet edzeni, ápoltság, jó stílus, laza, barátságos személyiség... Ezek mind javítanak az összképen) A pökhendi üresfejű modell pasi meg ugyanúgy taszító. Gondolkozzatok el ezeken.

Kérdezőnek:

Megértelek, sajnos én is így jártam a vírus miatt. Az egyetem remek hely ismerkedésre, de most semmilyen ottani közösség nem aktív, így valóban kb csak a net marad. Kitartás!

2020. dec. 30. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!