22 éves lány keresné igényes partnerét?
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy hiába vagyok csinos, formás, értelmes fővárosi lány, egyszerűen bárhol társkeresőzöm, nagyon durva a lemorzsolódási arány.
A vírus miatt jelenleg otthon töltöm a napjaim, így a személyes ismerkedés kiszorult a lehetőségek közül több okból is, ezen már nem szeretnék radikálisan változtatni, látszik már az út végén a fény.
Szóval szeretnék első sorban beszélgetni olyan fiúkkal, férfiakkal, akik:
-Szeretnének családot, családcentrikusak
-Tudnak és akarnak is szeretni, komoly társra vágynak
-Akik értelmesek, jó beszélgetőpartnerek, és a személyes találkozó terén türelmesebbek lennének a vírus helyzet miatt
-Akik szeretnék aktívan és pihenve is kikapcsolódni, akik szeretnek élni
A külsőségekről is írok, hiszen álszent nem vagyok, a külső megfog, a belső megtart.
Szeretném, ha 180 cm lenne az illető, és szeretném, ha nem lenne csúnya. Tudom, ez relatív, nem Brad Pitt a belépő szint, nem érdekel a kockahas, a lakás vagy az autó, de csinos, ismerőseim szerint szép lány vagyok, örülnék, ha a beszélgetőpartneremhez tudnék vonzódni is.
Fogalmam sincs, milyennek kell lenni egy ilyen kis leírásnak, de ha magadra ismertél, írj rám kedves ismerkedni vágyó fiú, és mesélek magamról én is!
Hát, ha itt vagy és olvasod, amit írok, akkor jó eséllyel te is párt keresel 🤷
Sajnalom, hogy még mindig itt tartunk, de szerintem ennek az oka az lehet, hogy nem igazán van mit felmutatni...
Ok. Rám igazak a fenti állítások.
Azonban kérlek megmondanád mi a horoszkópod?
Mert ha bak vagy bika, akkor ne írj!
Nem fogok sértő kommentet írni, legalábbis remélem, de sok sikert kívánok neked kérdező!
Viszont a mai kapcsolatokról megvan a véleményem és sajnos, nem éppen a legjobb.
Próbálkozz kitartóan tinderen, badoon vagy elittárson (bár ezzel nem hiszem, hogy újat mondtam). Főleg most; ilyen körülmények közt; jóval többen keresnek online társat. Nem tudhatod nem-e futsz bele ott éppen a másik feledbe. Akadnak bőven normális emberek ezeken a felületeken is. Na meg az épp elég, ha csak egy normális van, akivel épp egymást keresitek nemde?:)
Csak kitartás kell úgy, hogy közben nem is görcsölsz rá.
Meg a vírushelyzet sem fog örökké tartani, onnantól bőven több lehetőség lesz.
A válaszokat elnézve elég sok itt a frusztrált ember (akinek nem inge...), velük meg ne foglalkozz, te legalább tudod mit akarsz és őszinte vagy.
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!