Miért olyan nehéz olyan idősebb nőket találni, akik nyitottak a fiatalabb (huszonéves) férfiakkal való „kalandokra”?
Huszonéves férfiként annyira nem tudnak vonzani a korombeli lányok. Viszont rendszeresen felidegesítenek, már kezd eléggé elegem lenni belőlük.
Ebből az agytalan virtualitásból, tiktokból állandóan instán való lógásról is már herótom van. Had ne az alapján válasszon engem egy nő, hogy mennyi instagram követőm van...
Azok a nők, akikkel a legjobban kijöttem szellemileg tőlem idősebbek voltak mind. Nem hiszek abban, hogy idősebb nővel ne lehetne jó a szex, szerintem eztafajta erotikus női vonzást nem lehet korral elveszíteni, mert elsősorban viselkedés függvénye. Volt viszonyom tőlem jóval idősebb nővel is, aki külsőre nem is volt egyáltalán bombanő, de volt valamiféle amazon-szerű erős nőies viselkedése, ami állandóan felizgatott és nem bírtam magammal, amikor vele voltam.
Gyakori, hogy idősebb nők jobban fel tudnak izgatni szexuálisan, mint a huszon vagy ne adj Isten tizenévesek. De sajnos ezen vágyaimat legtöbbször nem sikerül megélni. Nem értem, hogyha egyébként szellemileg jól kijövök a tőlem idősebb nőkkel, akkor miért nem nyitnak sokszor "testileg" való kalandokra is. Annyi negyvenes férfinak van huszonéves szeretője, hogy nem tudom mi gátolja meg a nőket, hogy fordítva is megtegyék ezt.
Nem anyukát szeretnék mielőtt valaki ezzel jönne, köszönöm, de meg tudok állni a saját lábamon és nem függök senkitől anyagilag és nem is kérem senkitől hogy mosson rám vagy ilyesmik.
Szóval nem tudom miért olyan nehéz olyan idősebb nőkkel találkozni, akik nyitottak lennének a fiatalabb szeretőkre. És most nem azokra a nőkre gondolok, akik megállapodni szeretnének és ezért nem akarnak ilyen viszonyokat. Hanem azokra, akik eleve nem akarnak komoly kapcsolatot, csak kalandokat. Nem tudom őnekik miért gond ha fiatalabb a szerető...
Szóval huszonéves férfiként nem tudom mitévő legyek ha a nálam idősebb nők jobban izgatnak. Nem szeretnék folyamatosan csak hokizni rájuk, jobb lenne azért megélni is az efféle vágyaimat is...
#10 Alighanem sosem fogod igazán érteni, hogy mit írok, mert te a szex szempontjából írsz, én pedig pont arról, hogy 40 körül a szex már mennyivel hátrébb lehet fontosságban.
Egyébként nem kell, hogy neked higgyem el, 40hez közel már én is megtapasztaltam elég sok dolgot, hidd el :)
Nem minden esetben. Ezt onnan tudom, hogy volt egy negyvenhez közelítő partnerem, aki velem csalatta meg az élettársát (eskü nem tudtam, amikor lefeküdtem vele, csak utána és akkor is én jöttem rá, mert ő titkolta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!