Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért olyan nehéz olyan...

Miért olyan nehéz olyan idősebb nőket találni, akik nyitottak a fiatalabb (huszonéves) férfiakkal való „kalandokra”?

Figyelt kérdés

Huszonéves férfiként annyira nem tudnak vonzani a korombeli lányok. Viszont rendszeresen felidegesítenek, már kezd eléggé elegem lenni belőlük.

Ebből az agytalan virtualitásból, tiktokból állandóan instán való lógásról is már herótom van. Had ne az alapján válasszon engem egy nő, hogy mennyi instagram követőm van...

Azok a nők, akikkel a legjobban kijöttem szellemileg tőlem idősebbek voltak mind. Nem hiszek abban, hogy idősebb nővel ne lehetne jó a szex, szerintem eztafajta erotikus női vonzást nem lehet korral elveszíteni, mert elsősorban viselkedés függvénye. Volt viszonyom tőlem jóval idősebb nővel is, aki külsőre nem is volt egyáltalán bombanő, de volt valamiféle amazon-szerű erős nőies viselkedése, ami állandóan felizgatott és nem bírtam magammal, amikor vele voltam.

Gyakori, hogy idősebb nők jobban fel tudnak izgatni szexuálisan, mint a huszon vagy ne adj Isten tizenévesek. De sajnos ezen vágyaimat legtöbbször nem sikerül megélni. Nem értem, hogyha egyébként szellemileg jól kijövök a tőlem idősebb nőkkel, akkor miért nem nyitnak sokszor "testileg" való kalandokra is. Annyi negyvenes férfinak van huszonéves szeretője, hogy nem tudom mi gátolja meg a nőket, hogy fordítva is megtegyék ezt.

Nem anyukát szeretnék mielőtt valaki ezzel jönne, köszönöm, de meg tudok állni a saját lábamon és nem függök senkitől anyagilag és nem is kérem senkitől hogy mosson rám vagy ilyesmik.

Szóval nem tudom miért olyan nehéz olyan idősebb nőkkel találkozni, akik nyitottak lennének a fiatalabb szeretőkre. És most nem azokra a nőkre gondolok, akik megállapodni szeretnének és ezért nem akarnak ilyen viszonyokat. Hanem azokra, akik eleve nem akarnak komoly kapcsolatot, csak kalandokat. Nem tudom őnekik miért gond ha fiatalabb a szerető...

Szóval huszonéves férfiként nem tudom mitévő legyek ha a nálam idősebb nők jobban izgatnak. Nem szeretnék folyamatosan csak hokizni rájuk, jobb lenne azért megélni is az efféle vágyaimat is...

2020. dec. 19. 10:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Kifelejtettem, de leírom ide.

Nem szeretem a kötöttségeket és a gátakat a szexben. A legtöbb huszonéves nőben pedig erős gátakat érzek szex közben, legtöbbször még azt sem tudják mit szeretnek mit nem. A kis tizenévesekről pedig ne is beszéljünk.

A harminc fölötti nőknél már folyamatosan kezdenek eltűnni ezek. Náluk már nem érezni ilyesmiket. Márpedig én a kötöttségektől mentes szexet preferálom, elegem van már az olyan aktusokból, ahol én teljesen magamat adom a másik meg takargatja magát meg szégyenlősködik meg ilyesmik.

Nyilván tisztelet a kivételnek, de tényleg ezt veszem észre legtöbbször...

2020. dec. 19. 10:42
 2/13 anonim válasza:
Ha kérdésed van, rossz kategóriában vagy. Ha társat keresel, akkor meg túl sokat írtál.
2020. dec. 19. 11:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Ez igazából mindkettő egyszerre :D

De nem értem miért baj ha nem egy-két szavas tőmondatokból áll az egész mondanivalóm.

2020. dec. 19. 11:18
 4/13 anonim válasza:

Ismerős a téma...alig múltam tizennyolc mikor érettségiztem. Már a banketten éreztem, hogy az adigi szemezgetésből lesz valami..nos a tizennyolc évvel idősebb matektanárnőm ágyában kötöttem ki...fél évig tartott, mindenre megtanított..

Aztán rájött a férje.

(az idősebbek iránti vonzalom nem múlt el, sosem bántam meg)

2020. dec. 19. 11:45
 5/13 anonim válasza:
Igen valos amit az utolso irt 😂😂😂😂
2020. dec. 19. 12:52
 6/13 LazyJones válasza:
Negyvenhez közel a kaland és a szerető tartása sokat veszít a fényéből és izgalmából. Huszonévesen az emberek buliznak, pörögnek, ismerkednek és tapasztalnak, 40 körül meg azért az emberek jó része egyenesbe kerül azzal, mit is keres és mit is szeretne. Vannak elegen olyanok, akik fiatal szeretőt és kalandokat keresnek, de többségében inkább mást szeretnének, amibe nem igazán tartozik bele a fiatal szerető. Gondolom, ezért.
2020. dec. 19. 13:04
 7/13 A kérdező kommentje:

Pedig a korombeli lányoknak sosem jelent gondot ha idősebb férfit szeretnének. Csak nekem, ha idősebb nőt.

A bulikázás pedig engem sem nagyon vonz. A kettőnek nem feltétlenül kell köze legyen egymáshoz.

2020. dec. 19. 13:07
 8/13 anonim válasza:

A stílusod alapján nem csodálom, hogy nem kellesz a nőknek(fárasztó vagy, kerülgeted a forró kását, leírtad 12 ezer karakterben azt, amit le lehet írni 100-ban is).

Egyébként nekem is megvolt a biosztanárnőm, igaz vagy 5 évvel érettségi után.

2020. dec. 19. 13:09
 9/13 LazyJones válasza:
#7 A nők és a férfiak külön tempóban érnek. A fiatal srácok gyorsak, pörgősek, ösztönösek, az idősebbek már biológiailag is némileg lassabbak,jobban megadják a módját a kapcsolatnak, ráadásul többségében sokkal tapasztaltabbak, és jobban is értékelik a női testet. Egy idősebb nő jobban tisztában van a testével és az igényeivel, ismerik a szexet, és azt, hogy mi az, amit szeretnek benne - nem véletlenül titulálja sok fiatal srác egyfajta tanítónak az idősebb női partnerét. Ugyanakkor egy 35+ életkorú nőnek már azt is számításba kell vennie, hogy ha családot akar, akkor 5-10 éve lehet erre, nyilván egy stabil családba és kapcsolatba akar gyereket vállalni, ha szeretne, ezek mellé pedig nem igazán passzol egy huszonéves srác, aki egy bika az ágyban, de kiszámíthatatlan, viharos, és sokszor sajnos megbízhatatlan.
2020. dec. 19. 13:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal én is, hogy manapság az emberek nem szoktak két-három sornál hosszabb szövegeket elolvasni (mert ahhoz túl sok agymunka kellene).

De ettől függetlenül én igenis szeretem kifejteni a dolgokat. Ha elolvastad volna látnád, hogy nem kerülhetnek semmit, hanem direkt írtam le mindent.

Az, hogy a női test mennyire van értékelve az elsősorban a nőn múlik. Mert ha egy nő nem érzi kényelmesen magát a testében (mint sok fiatal lány) akkor az totál tönkre tudja tenni a szex élvezetét.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire szép vagy sem a nő. Akadnak a kevésbé előnyösebb nők közt is olyanok, akik jól érzik magukat a testünkben és akadnak modell kinézetű nők is akik meg nem. Hidd el nekem, sokkal jobb a szex olyan nővel, aki felszabadult az ágyban még akkor is ha nem néz ki úgy mint egy modell, mintsem egy bombanővel, aki viszont érezhetően nincs megelégedve a testével.

Szexeltem már karcsú csinos nőkkel is, és egy teltebb kevésbé előnyösebb kinézetű nővel is. Sok csinos partnerem egyszerűen nem volt megbarátkozva a testével, míg az az teltebb kevésbé szebb partnerem viszont igen, vele jobb is volt a szex, igazából többször gond is volt "visszatartani" mert sokszor pár perc után elélveztem volna.

Egyébként meg leírtam, hogy azoknak a nőknek akik családot akarnak nem akarom rabolni az idejét. Olyanokkal szeretnék viszonyba keveredni, akik szintén szexet akarnak elsősorban, kötetlenségek nélkül, a vágyak megélésén a hangsúly.

Mert azt látom sok fiatal lány erre egyszerűen képtelen. Valami miatt saját maga kárára nem akarja megélni a vágyait és inkább elnyomja. Az idősebb nők már szerencsére nem. Ezért annyira vonzóak és izgatnak.

2020. dec. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!