Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szingli anyukákkal hol lehet...

Szingli anyukákkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 17:48
1 2
 11/20 anonim válasza:

10-es!

Ne általánosíts! Egy normális életet élő férfi embert miért ne érdekelhetne egy egyedülálló anyuka? Én 33 éves vagyok, totál független, saját háztartással, saját vállalkozással, és "láttam" is már 1-2 nőt életemben! De a helyzet az, hogy sokkal jobban kijövök a tőlem akár 10-15 évvel is idősebb nőkkel, mint a saját korosztályommal. Egyszerűen egy 35-50 éves nőnek olyan kisugárzása tud lenni, amilyen egy fiatalabbnak szinte soha! Ráadásul ha van gyereke, az azt engedi feltételezni, hogy van már egy kiegyensúlyozott értékrendje, már nincs állandó mehetnékje, nem kifelé akar mutatni, és ha azt mondom, hogy vasárnap is dolgoznom kell, akkor megérti, és elhiszi, hogy tényleg! És talán én is nyugalomra lelek mellette!

Én ezt látom az egyedülálló anyukákban, és nem azt, hogy magányosak, és kiéhezettek!

2020. dec. 14. 18:17
 12/20 anonim válasza:

"Egy normális életet élő férfi embert miért ne érdekelhetne egy egyedülálló anyuka?"

@11: érdekelhet, nincs vele semmi gond! De amikor valaki úgy keres párt direktben, hogy anyuka legyen akkor azért jellemzően valami egyéb is megbújik a háttérben...

Szerintem azzal semmi gond nincs, ha megismersz egy nőt, szimpatikus, randira hívod, de történetesen a nőnek gyereke van.

Az viszont necces, ha eleve valami miatt olyan nőre akarsz gyúrni, aki fiatal anyuka, és ott jön a képbe a PUA marhaság, hogy ezek a nők mind ki vannak éhezve, csak arra vágynak, hogy végre jöjjön egy férfi, és milyen jó "gyakorolni" velük. Gondolom, te sem az a nő vagy a leírásod alapján, aki így képzeli a randit.

2020. dec. 16. 08:44
 13/20 anonim válasza:
Ennyire el vagytok keseredve h más gyerekét akarjátok nevelni? Hány évesek vagytok, 50? Apuka mindig be fog figyelni abba a kapcsolatba.
2020. dec. 16. 11:24
 14/20 anonim válasza:

A 11-es vagyok!

"Gondolom, te sem az a nő vagy" Ha ez is nekem szólt a 12-es-től, akkor szólok, hogy férfi vagyok!

2020. dec. 16. 13:43
 15/20 Ypszilon1980 válasza:

Amennyiben még nem volt barátnőd vagy csak ilyen tingli-tangli barátnőid voltak, akkor felejtsd el, megismersz párat, de tuti utána nem akarsz többet ismerkedni velük. Van bennük valami vonzó kétségtelen, csinosak, kedvesek legalábbis akikkel ismerkedtem, volt akivel jártam is, de azért az sok problémával jár, sok kérdés merül majd fel.

Annak jó, aki már a párkapcsolatban előrelépett, határozott, ambíciózus, esetleg nem lehet gyereke, vagy már van és szintén egyedülálló.

2020. dec. 17. 07:03
 16/20 anonim válasza:
Sokkal tobb kompromisszummal jar egy gyerekes no, mint egy gyerektelen.
2020. dec. 17. 10:15
 17/20 Ypszilon1980 válasza:
Kérdező még ezt nem tudja, tapasztalja meg akkor, de a kérdésből ítélve ennek semmi értelme nála, nem lesz ez jó neki.
2020. dec. 17. 14:29
 18/20 anonim válasza:
Ha nincs gyerek, akkor csak magadra kell kolteni es neha a parodra. De ha van gyerek, az havonta alaphangon mèg sok tizezer, vagy szazezer kiadas. Ha gazdag vagy akkor oersze oke.
2020. dec. 17. 14:45
 19/20 Ypszilon1980 válasza:
Igen, az anyagi vonzata is szóbajön, de azért szerintem nagyobb horderejű kérdés, hogy pl. ki az apa, hol van, mennyire tolerálja, ha más neveli a gyerekét, meg hát egy gyerekes anyánál egy gyerek esetén második, 2 gyerek esetén csak harmadik lehetsz mindig, nagy szívás tud ez lenni.
2020. dec. 17. 15:26
 20/20 anonim válasza:
Rendes apaval, rendes hazassagban is masodik lesz a ferfi. Ezerszer megfigyeltem mar facebookon is, h gyerekes anyukak csak magukrol es a gyerekrol tesznek ki kepet (èletem ertelme). A pasi szinte soha sincs ott. Pedig házasok, es nem a pasi volt a fenykepesz. Egyszeruen 2. Helyre szorul a pasi.
2020. dec. 17. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!