Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Le lehet fizetni egy lányt?

Le lehet fizetni egy lányt?

Figyelt kérdés

Utcára és bulira is gondolok

Pl adok neki egy ezrest és megcsókolom.

2020. dec. 11. 23:37
 1/8 anonim válasza:
Nagyon sok lányt le lehet fizetni, de az ezres nagyon kevés lesz!!!
2020. dec. 11. 23:50
 2/8 anonim válasza:
Rossz az irány testvér. Ha egy csaj nem akar tőled semmit, akkor lehet hosszú távon a pénz megold mindent nem fog működni. Valódi képességére gyurj rá, nézd meg mi a probléma magaddal, stb. Nem lesz ez így jó.
2020. dec. 12. 00:12
 3/8 anonim válasza:

Ezres és megcsókolod :D Ez nagyon vicces :D Ezresért sztem azt se engedi meg hogy ránézz - ha már ilyen elméleti kérdésekben gondolkodunk.

Amúgy meg ahogy a 2. "tesó" mondja. Hozd ki magadból a maximumot. Így se fogsz mindenkinek kelleni, mert olyan nincs, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy benned vagy a másikban probléma lenne.

Sajnos ezt csak tapasztalattal lehet megtanulni.

2020. dec. 12. 00:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos azt a lányt akarom megtalálni aki a legjobban utál engem és azt akarom elérni hogy a legjobban szeressen.
2020. dec. 12. 00:40
 5/8 anonim válasza:

Apróságokért is jó pár tízesben kell gondolkoznod, ha ezt a módszert akarod; szeretni persze akkor se fog, csak egy pénztárca leszel.

Bár, ha kicsit is normális a csaj, és rendelkezik feleannyi önbecsüléssel, akkor elküld az anyádba a pénzeddel együtt.

2020. dec. 12. 00:57
 6/8 anonim válasza:
20 ezertől kezdődik bármi is, te agyalágyult!
2020. dec. 12. 09:35
 7/8 anonim válasza:

Miért kell "agyalágyultazni"? Ha tudná, akkor nem kérdezné. Ha pedig te tudod, akkor örülj magadnak... vagy nem is tudom, hogy örülj-e neki. XD

Egyébként Kérdező, hasonló cipőben járok veled. Sztem az edzés, kondizás sokat segít a kinézetedben, és az önbizalmadban is. Úgyhogy ajánlom, hogy még ma kezdj el! Egy-két hónap múlva már látszani fognak az első eredmények. Jobb lesz a tartásod, feszesebbek és látványosabbak lesznek az izmaid... Az a lényeg, hogy olyan feladatokat csinálj, amiket szeretsz, mert akkor lesz motivációd. (Pl. én meg szeretnék tanulni kézen járni, meg kézenállásból átmenni hídba meg vissza, és már majdnem megy a fal nélküli kézenállás, meg a hídból való felállás...)

2020. dec. 12. 11:09
 8/8 anonim válasza:
Hülye vagy hogy tanácsokat adsz ennek a parasztnak! Veri magát itt, de csak a kis kukiját tudja. Ezer forint... igazi retardált hisz ilyeneket. Meg az edzés... aki rendesen edz az nem ír ilyen f.ságokat... Édesistenem.... Látszik hogy még csajotok sem volt, nem hogy többet is dugjatok egyszerre, életképtelenek!
2020. dec. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!