Le lehet fizetni egy lányt?
Utcára és bulira is gondolok
Pl adok neki egy ezrest és megcsókolom.
Ezres és megcsókolod :D Ez nagyon vicces :D Ezresért sztem azt se engedi meg hogy ránézz - ha már ilyen elméleti kérdésekben gondolkodunk.
Amúgy meg ahogy a 2. "tesó" mondja. Hozd ki magadból a maximumot. Így se fogsz mindenkinek kelleni, mert olyan nincs, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy benned vagy a másikban probléma lenne.
Sajnos ezt csak tapasztalattal lehet megtanulni.
Apróságokért is jó pár tízesben kell gondolkoznod, ha ezt a módszert akarod; szeretni persze akkor se fog, csak egy pénztárca leszel.
Bár, ha kicsit is normális a csaj, és rendelkezik feleannyi önbecsüléssel, akkor elküld az anyádba a pénzeddel együtt.
Miért kell "agyalágyultazni"? Ha tudná, akkor nem kérdezné. Ha pedig te tudod, akkor örülj magadnak... vagy nem is tudom, hogy örülj-e neki. XD
Egyébként Kérdező, hasonló cipőben járok veled. Sztem az edzés, kondizás sokat segít a kinézetedben, és az önbizalmadban is. Úgyhogy ajánlom, hogy még ma kezdj el! Egy-két hónap múlva már látszani fognak az első eredmények. Jobb lesz a tartásod, feszesebbek és látványosabbak lesznek az izmaid... Az a lényeg, hogy olyan feladatokat csinálj, amiket szeretsz, mert akkor lesz motivációd. (Pl. én meg szeretnék tanulni kézen járni, meg kézenállásból átmenni hídba meg vissza, és már majdnem megy a fal nélküli kézenállás, meg a hídból való felállás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!