Van itt olyan lány, aki szívesen hízna?
Figyelt kérdés
21 éves budapesti srác vagyok.
Szeretnék találni olyan lányt, akinek segíthetnék a hízásában. Tudom, betegesen hangzik, de nem a durva fétisre gondolok. 😅 Ettől függetlenül én harmonikus kapcsolatra vágyom, de nekem jobban tetszenek az ilyen nők.
Privátban szívesen elárulok magamról többet is. 😊
2020. nov. 21. 14:03
1/5 anonim válasza:
Igen, beteges vagy. Ha a kövér nők tetszenek, keress kövér nőt!
2020. nov. 21. 14:04
2/5 anonim válasza:
Én híznék, mert genetikailag vagyok nagyon vékony (176 cm/54 kg). De sajnos már elkeltem, egyébként nem szokásom a párommal a hízókúrákról beszélgetni.
2020. nov. 21. 15:15
3/5 anonim válasza:
Ez a zabáltató fétis hogy sovány lányból bálnát akar csinálni?
2020. nov. 21. 15:34
4/5 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom hozzá betegesen, csak egy plusz dolog lenne. Meg aztán nem akarom, hogy az egészségét veszélyeztesse vele.
2020. nov. 21. 15:44
5/5 A kérdező kommentje:
Kiigazítanám a kérdést. Egyszerűen szeretem a husis lányokat. Ezt a fétis dolgot pedig hagyjuk el.
2020. nov. 21. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!