Van olyan lány aki szívesen ismerkedne velem? F21
Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok, Nógrád megyében élek. Jelenleg tanuló vagyok és a szakmai gyakorlatot teljesítem. Egy kicsit introvertált személyiség vagyok de ha közelebb kerülök másokhoz akkor nyitottabb szoktam lenni. Bármiről szívesen beszélgetek veled privátban. Nem is annyira a pár keresésen van a hangsúly inkább egy személy megtalálása akivel jókat tudok beszélgetni de nem zárkozom el sőt nagyon örülnék neki ha találnék párt.2020. okt. 4. 21:38
1/6 anonim válasza:
Én ugyan nem keresek kapcsolatot, de beszélgetni mindenki tud. Írj, ha szeretnél, nő vagyok.
2020. okt. 5. 00:45
2/6 anonim válasza:
21 évesen azért még nem vagy férfi sztem :)
2020. okt. 5. 01:09
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Én se gondolom magam még férfinak csak láttam már hogy bele kötöttek valakibe azért mert fiút írt ennyi évesen ezért írtam azt. Egyszerűbb lett volna ha csak F/21 írok.
2020. okt. 5. 07:58
4/6 anonim válasza:
#1 vagyok
Akkor beszélgetni mégsem annyira akarsz 😏
2020. okt. 5. 08:24
5/6 A kérdező kommentje:
Dehogy nem, írtam is a kérdésnél hogy pont azt akarok.
2020. okt. 5. 08:29
6/6 anonim válasza:
Dobj 1 témát
2020. okt. 5. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!