Van itt olyan magányos lány, aki szívesen barátkozna egy 34 éves férfival?
az csak egy dolog
De ha szerinted így van, akkor menj és hagyd hogy rajtad élje ki a hajlamait.
xd és amúgy az ilyenek szoktak felháborodni, amikor valaki itt bekamuzza, hogy csaj, szóbaáll vele és mikor a lényegre akar térni, akkor szembesül vele, hogy egy sráccal beszélt végig, aztán megy az anyázás.
szerintem is szánalmas az ilyen dolog, hogy direkt magányos csajoknál próbálkozik valaki, hátha azok könnyebben megkaphatóak.
de megnyugtatóan mondanám, hogy aki magányos, annak 99%, hogy oka van. vagy túl válogatós a csaj és nem is akar akárkit megismerni, vagy olyan szinten visszataszító a jelleme, hogy max rövid távon elviselhető.
normális embereket körülveszik mások, nem ide jár ismerkedni.
Végigolvastam az összes hozzászólást.Sajnos egy-két kivétellel troll válaszokat kaptam. Gratulálok a szellemi alultápláltságotokhoz,csak így tovább!
Írhattam volna hölgyet is,de utólag belátom felesleges bárhogy is fogalmazni,a szándékos trollkodás itt trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!