Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan magányos lány,...

Van itt olyan magányos lány, aki szívesen barátkozna egy 34 éves férfival?

Figyelt kérdés

2020. okt. 28. 12:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
#1 Ezt a kifakadást nem értem. Ez egy teljesen normálisan feltett kérdés, ami ebben a kategóriában ritka.
2020. okt. 28. 13:02
 2/12 anonim válasza:

az csak egy dolog

De ha szerinted így van, akkor menj és hagyd hogy rajtad élje ki a hajlamait.

2020. okt. 28. 13:05
 3/12 anonim válasza:
Egy 34 éves férfi mit akar lányoktól?Inkább szerezz egy nõt magadnak.
2020. okt. 28. 13:34
 4/12 anonim válasza:
Nekem írhatsz :)
2020. okt. 28. 14:02
 5/12 anonim válasza:
Izgató ez a kor pedig 😊
2020. okt. 28. 15:51
 6/12 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha nem zavar, hogy 20 alatti vagyok.
2020. okt. 28. 18:48
 7/12 anonim válasza:

xd és amúgy az ilyenek szoktak felháborodni, amikor valaki itt bekamuzza, hogy csaj, szóbaáll vele és mikor a lényegre akar térni, akkor szembesül vele, hogy egy sráccal beszélt végig, aztán megy az anyázás.

szerintem is szánalmas az ilyen dolog, hogy direkt magányos csajoknál próbálkozik valaki, hátha azok könnyebben megkaphatóak.

de megnyugtatóan mondanám, hogy aki magányos, annak 99%, hogy oka van. vagy túl válogatós a csaj és nem is akar akárkit megismerni, vagy olyan szinten visszataszító a jelleme, hogy max rövid távon elviselhető.

normális embereket körülveszik mások, nem ide jár ismerkedni.

2020. okt. 28. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Végigolvastam az összes hozzászólást.Sajnos egy-két kivétellel troll válaszokat kaptam. Gratulálok a szellemi alultápláltságotokhoz,csak így tovább!

Írhattam volna hölgyet is,de utólag belátom felesleges bárhogy is fogalmazni,a szándékos trollkodás itt trendi.

2020. okt. 29. 05:38
 9/12 anonim válasza:
szerintem naív vagy, ha azt gondolod, hogy egy anonim oldalon majd bárki értelmes ember elkezd egy másik vadidegen emberrel ismerkedni...nem tudom, mi ezen meglepő...kortól függetlenül is elég gáz, ha valaki arra próbál rámenni, hogy elesett és törődésre vágyik. az még nem egyenes út ahhoz, hogy BÁRKI jó lesz neki, csak legyen...
2020. okt. 29. 11:48
 10/12 anonim válasza:
Ha írtál volna egy korrekt bemutatkozást talán akadt is volna normális érdeklõdõ, de te csak kiírtad a korodat meg hogy kan vagy és magányos, befolyásolható, kiszolgáltatott lányokat keresel.Ennyi.
2020. okt. 29. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!