Volt mar olyan hogy a kiszeltettek exe miatt leoffoltatok csajt/palit?
Szoval lenyegebben ismerkedek egy csajjal, es ma megtudtam hogy egy idegbeteg benga allat az exe, (aki elvileg mindenbe nagyon jo volt ettol fuggetlenul) es elvileg oda van meg a csajert. Nekem tetszik a lany, de azert nem akarnam ossze veretni magam, az meg a masik hogy a csavo kinezz egy 10/8asnak en meg egy 10/2esnek (hozza kepest) es rosszul erzem magam emiatt, nem erzem magam meltonak a csajhozz.Kis ratyinak erzem magam az exe mellett es tudom hogy csicska vagyok, de elgondolkodtam azon h leoffolom a csajt, sajat testi epsegem erdekeben meg kb amiatt h mennyire 0 vagyok az exehezz kepest.
Veletek volt mar ilyen?
Ez a lánytól függ, de a nem az nem.
Sok szabad lány van, aki lehet örüne a kedves udvarlásnak.
Nem ciki kedvesnek lenni fiúnak sem.
Ha nem bírnál elviselni egy verést a lányért, akkor nem tudom mit érzel iránta, de akkor lehet hogy tényleg hagynod kéne (no offense).
Ha meg tényleg érzel iránta valamit, és elhagynád, akkor lelkileg lennél szarul, ami nem sokkal rosszabb a fizikai fájdalomnál, sőt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!