Srácok! Elmagyarázzátok nekem mi történik ilyenkor?
Van egy ismerősöm, akin látom hogy tetszem neki. Ritkán,de elég jókat tudunk beszélgetni, utána mindig ír, de csak aznap este. Betudtam annak hogy jól elvagyunk,de inkább jóban vagyunk. Nemrég társaságban voltunk, ő elvolt a többi emberrel amíg én egy haverjával kezdtem el beszélgetni. Rögtön odajött ő is, addig annyira nem akart velem beszélgetni de akkor igen.Amikor hozzám beszélt láttam rajta hogy zavarban van, a haját igazgatta, becézett is. Kicsit olyan érzésem volt a haverjának azt akarja üzenni hogy el a kezekkel, ő az enyém. (a haver nem egy lányos anyukák rémálma kategória :D ) Aznap este persze jelentkezett online is, de azóta semmi. Volt már pár barátnője, nem arról van szó hogy visszahúzódó és szarul csajozik. Pont ezért nem értem ez most mi.
Srácok, ilyenkor mi zajlik pontosan? Hogyan kellene őt kezelnem?
Szerintem bejössz neki, csak f@sik a segge. Ha neked tetszenek az ilyen pasik, kérdezd meg, Van-e kedve találkozni, filmezni, stb.
N
Valószínűleg tényleg bejössz neki, csak fél tőle hogy bármit is lépjen.
Lehet te is félreérthető jeleket adsz, vagy akármi miatt is.
Nem hiszem, hogy fél, mert akkor eleve nem írt volna neked már többször is.
Szerintem nem akar semmit, hiszen volt már sokszor lehetőségeket beszélni élőben is, online is. Már kiderült volna.
Amit meg írsz a 3-as hozzászólásodban, hogy lerázó volt, tök egyértelmű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!