A 35 körüli hölgyekhez: az internetes társkeresésnél mi a dolgok elvárt menete, mi a "randevú etikett", pl. ha a második személyes randevún még nem akar ágyba bújni a pasi, akkor felejtő?
"ha a második személyes randevún még nem akar ágyba bújni a pasi, akkor felejtő"
ööö... mindenki ágyba akar bújni már az első randin, max nem szimpatikusak egymásnak vagy más miatt nem jön össze. Nem kell megjátszanod az "érett gondolkodású", "komoly" férfit, főleg úgy, hogy a kérdésed alapján még sosem jutottál odáig hogy ezzel kapcsolatban döntést hozz.
Ha komoly kapcsolatot keresnek, akkor az az elvárt, hogy ne legyen 1-2 randi után még szex.
Ha valakinek kizáró ok, hogy nincs rögtön szex, az csak szexet akart.
34 éves nő vagyok és sajnos szingli.
Ismerkedésnél fontos: a pasi mutassa ki az érdeklődését. Bókoljon! Én ha komoly kapcsolatot akarok az randi partneremmel, nem feküdnék le vele az első randin és a 2. 3.-on sem! Meg akarom ismerni őt és megbizonyosodni, hogy nem akar kihasználni.
Tehát nem felejtős. Viszont egy csók ha jól érzem magam az elvárt. 🙂
És első szexuális együttlét után is elvárt, hogy a férfi keressen.
Nálam az a "felejtő", aki a második randin már ágyba akar vinni. Csókolózni sem akarok még akkor, nemhogy szexelni. És nem, nem vagyok aszexuális, csak éppen nem fekszem le minden majdnem vadidegennel. Előbb ismerjük meg egymást, építse fel a bizalmat, dolgozzon meg azért, hogy odaadjam magam neki.
37/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!