Mennyire gáz hogy (alig) 25 éves srác létemre nincs nőm, és nem is igen volt?
Régen volt pár komoly kapcsolatom. Kettőnél az összeköltöhés is szóba került, de végül szakítás lett.
Igaz, nálam magasan van a léc, mert alap nálam, hogy a hölgynek legyen érdeklődési köre, lehessen vele beszélgetni, ehhez képest sok próbálkozásomnál kiderül, hogy az ellenkező nemmel egy tőmondatot sem lehet beszélni.
25egyetemista
Én még tetszeni sem tetszettem senkinek. Párom persze nem volt 😅
Ez van 🤷
20F
Nekem lehetett volna barátnőm, több csajról is kiderült utólag hogy tetszettem nekik, de én csak a tanulásra koncentráltam.
Meg manapság hogyan lehet ismerkedni? Online a sok csaj leáltalánosítja a saját nemét azzal hogy csak szexelni akar, hosszútávra társkeresőoldalon már nem is lehet párt találni.
A normális, értelmes nők meg nincsenek fenn ezeken az oldalakon, mert vagy kapcsolatban vannak, vagy szimplán van fontosabb dolguk.
Most 22 éves vagyok, az hogy nem volt barátnőm egyrészt a családi háttérnek köszönetem, mivel még saját szobám sincs, így nincs is hely ahova behivhatnék bármilyen csajt. Én most fogok msc-re menni, remélhetőleg a kollégiumban találok egy értelmes, szép barátnőt akivel tervezetek hosszútávra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!