Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem gáz ha egy lány kezdeményez?

Nem gáz ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

Szeretnék kapcsolatot, de álltalában a srácok barát zónában ragadnak nálam. Legtöbbször már egy fél éve/éve barátok vagyunk, mire megmondja, hogy tetszem neki.

Nem tudom hogy hogyan kell ismerkedni és bevallom, hogy kicsit félénk és önbizalom hiányos vagyok jelenleg. Ez az év minden értelemben gyűlöl engem. Xd Nem tudom hogy hol kéne ismerkednem, ráírhatok e ismeretlen emberekre pl facen vagy az túl fura és nem kellene. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.

20/L

2020. nov. 1. 17:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
Igen, kulfoldon mar egy eve megy, de itthon a napokban jelent meg. Olyan mint a tinder csak facebookon. De a barataidat nem dobhatja be :D
2020. nov. 1. 18:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem és kipróbálom ezt, akkor az ismerőseim közül senki nem fogja tudni, hogy én ezen fent vagyok? Xd Mond, hogy nem :'D
2020. nov. 1. 18:30
 13/17 anonim válasza:
Az ismeroseid kozul senki :D de van olyan opcio, hogy secret crush. Itt megjelolhetsz olyan srácokat akik az ismerőseid közül bejönnek és ha ő is berak téged akkor match van :D kicsit kinos de naa :D
2020. nov. 1. 18:37
 14/17 anonim válasza:

Én is nagyon szívesen ismerkednék :)

21F

2020. nov. 1. 18:50
 15/17 Gymnospermatophyta válasza:
Szóval igen, olyasmi ismerkedős cucc, de gépen nem találod meg, csak telefonon érhető el. Jobb felül lenyitod a menüt (a 3 vízszintes vonal) és ott lesz elvileg. Pár adatot átvehet FB-ről, de eldöntheted, hogy miket jelenítesz meg, miket adsz meg, áthozza-e a képeket FB-ről vagy töltesz fel újakat, összekötheted instával stb. Szűrőket is beállíthatsz, hogy kiket dobjon ki. Ja és lehet beszélgetni rendesen, akkor is, hogyha nem "matcheltetek". Tehát ha tetszik valaki csak simán ráírhatsz, nem kell érte fizetni meg semmi feltétele nincs. (írni a profilképre koppintással lehet) Az FB-n belül van, de mégis külön cucc és nem fognak róla tudni. :)
2020. nov. 1. 20:06
 16/17 Gymnospermatophyta válasza:
(De ott se úgy keresd, hogy Dating, hanem Társkereső néven van simán egy menüpont)
2020. nov. 1. 20:07
 17/17 anonim válasza:

Én mostanában ráálltam a FB ismerkedésre, mert sokkal közvetlenebb és már beszélgettem ott idegen leányzókkal rendesen :D

De egyébként én kifejezetten értékelném, ha egy lány kezdeményezne és ha szimpi, akkor meg pláne :)

Még itt is ismerkedtem régebben, de innen már leszoktam mert mindenki messze van, max alkalom adtán. Meg aztán ott az új FB társkereső is, megér egy próbát. Ha más nem idegeneket jelölgetni és aki szimpi visszajelöl annak meg lehet írni, próba szerencse.

Aki meg mondaná a süket dumáját, hogy gáz ott ismerkedni meg stb, inkább ott égjen be az ember, mint egy vadidegenhez odamenni az utcán. Az is csak álszent duma.

2020. nov. 1. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!