Nem gáz ha egy lány kezdeményez?
Szeretnék kapcsolatot, de álltalában a srácok barát zónában ragadnak nálam. Legtöbbször már egy fél éve/éve barátok vagyunk, mire megmondja, hogy tetszem neki.
Nem tudom hogy hogyan kell ismerkedni és bevallom, hogy kicsit félénk és önbizalom hiányos vagyok jelenleg. Ez az év minden értelemben gyűlöl engem. Xd Nem tudom hogy hol kéne ismerkednem, ráírhatok e ismeretlen emberekre pl facen vagy az túl fura és nem kellene. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
20/L
Én is nagyon szívesen ismerkednék :)
21F
Én mostanában ráálltam a FB ismerkedésre, mert sokkal közvetlenebb és már beszélgettem ott idegen leányzókkal rendesen :D
De egyébként én kifejezetten értékelném, ha egy lány kezdeményezne és ha szimpi, akkor meg pláne :)
Még itt is ismerkedtem régebben, de innen már leszoktam mert mindenki messze van, max alkalom adtán. Meg aztán ott az új FB társkereső is, megér egy próbát. Ha más nem idegeneket jelölgetni és aki szimpi visszajelöl annak meg lehet írni, próba szerencse.
Aki meg mondaná a süket dumáját, hogy gáz ott ismerkedni meg stb, inkább ott égjen be az ember, mint egy vadidegenhez odamenni az utcán. Az is csak álszent duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!