Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik olyan 40 körüli...

Létezik olyan 40 körüli férfi, aki passzolna hozzám?

Figyelt kérdés

Leírom magam, aztán ha van jó sok kapcsolódási pont szívesen ismerkednék.

Kerékpározok,Kéktúrázok. Imádok főzni. Utálok gereblyézni. Bénán úszok, de nagyon szeretem a vizet. Nincs tériszonyom. Van macskaallergiám.

Szeretek olvasni. Színezni.

Megszállottan keresem a papsajtot, de évek óta nem láttam.

Két ujjal fütyülök.Szeretem a kipufogó szagát. Utálok füvet nyírni és minden virágot kidöglesztek. Szeretem Váncsát.Szeretek csókolózni. Imádom a bakancsokat. És a Fővám teret.

Rengeteget sétálok. Kedvenc gyümölcsöm a füge.Nem nézek TV-t.Szeretem a vihart. A Kárpátokat.Gyűlölök napozni.Utálom a fagyit.Szeretem a barátaimat és Edward Nortont.Nem szeretek kétszer ugyanazon az útvonalon sétálni.Imádom a húst.Notórius gyorshajtó vagyok.Imádom a magyar underground zenét. Ricsárdgírt. Péterfy Borit.Kistehén,Elefánt,Csaknekedkislány.Szeretek koncertezni,táncolni.Fahasábot pakolni.Folyton kulcsot keresek.Szeretem a konyha melegét.Folyton kiszórom a kávézaccot.

Kedvenc könyvem a Katedrális. Holtversenyben Harry Potterrel.Utálom a csótányokat.Dél-keleti vagyok.Bírom a fájdalmat.Imádom a frissen mosott ruha illatát.Ábrándos romantikus Halak vagyok.Imádom a ropogós havat. Utálok fázni.Szeretem a leveseket.Halálom,ha ráfeszül a lábujjaimra a zokni.Szeretem az éjszakát.A naplementét.A száraz rozét.Az ölelkezést. Félek az unalomtól, a szürkeségtől,a szeretetlenségtől.Szeretem a kihívásokat,a természetet, az ismeretlent.

Azt hiszem a lehetetlent, a megismételhetetlent keresem.

2020. okt. 29. 00:16
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
7es*
2023. jan. 16. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!