Létezik olyan 40 körüli férfi, aki passzolna hozzám?
Leírom magam, aztán ha van jó sok kapcsolódási pont szívesen ismerkednék.
Kerékpározok,Kéktúrázok. Imádok főzni. Utálok gereblyézni. Bénán úszok, de nagyon szeretem a vizet. Nincs tériszonyom. Van macskaallergiám.
Szeretek olvasni. Színezni.
Megszállottan keresem a papsajtot, de évek óta nem láttam.
Két ujjal fütyülök.Szeretem a kipufogó szagát. Utálok füvet nyírni és minden virágot kidöglesztek. Szeretem Váncsát.Szeretek csókolózni. Imádom a bakancsokat. És a Fővám teret.
Rengeteget sétálok. Kedvenc gyümölcsöm a füge.Nem nézek TV-t.Szeretem a vihart. A Kárpátokat.Gyűlölök napozni.Utálom a fagyit.Szeretem a barátaimat és Edward Nortont.Nem szeretek kétszer ugyanazon az útvonalon sétálni.Imádom a húst.Notórius gyorshajtó vagyok.Imádom a magyar underground zenét. Ricsárdgírt. Péterfy Borit.Kistehén,Elefánt,Csaknekedkislány.Szeretek koncertezni,táncolni.Fahasábot pakolni.Folyton kulcsot keresek.Szeretem a konyha melegét.Folyton kiszórom a kávézaccot.
Kedvenc könyvem a Katedrális. Holtversenyben Harry Potterrel.Utálom a csótányokat.Dél-keleti vagyok.Bírom a fájdalmat.Imádom a frissen mosott ruha illatát.Ábrándos romantikus Halak vagyok.Imádom a ropogós havat. Utálok fázni.Szeretem a leveseket.Halálom,ha ráfeszül a lábujjaimra a zokni.Szeretem az éjszakát.A naplementét.A száraz rozét.Az ölelkezést. Félek az unalomtól, a szürkeségtől,a szeretetlenségtől.Szeretem a kihívásokat,a természetet, az ismeretlent.
Azt hiszem a lehetetlent, a megismételhetetlent keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!