Létezik olyan 40 körüli férfi, aki passzolna hozzám?
Leírom magam, aztán ha van jó sok kapcsolódási pont szívesen ismerkednék.
Kerékpározok,Kéktúrázok. Imádok főzni. Utálok gereblyézni. Bénán úszok, de nagyon szeretem a vizet. Nincs tériszonyom. Van macskaallergiám.
Szeretek olvasni. Színezni.
Megszállottan keresem a papsajtot, de évek óta nem láttam.
Két ujjal fütyülök.Szeretem a kipufogó szagát. Utálok füvet nyírni és minden virágot kidöglesztek. Szeretem Váncsát.Szeretek csókolózni. Imádom a bakancsokat. És a Fővám teret.
Rengeteget sétálok. Kedvenc gyümölcsöm a füge.Nem nézek TV-t.Szeretem a vihart. A Kárpátokat.Gyűlölök napozni.Utálom a fagyit.Szeretem a barátaimat és Edward Nortont.Nem szeretek kétszer ugyanazon az útvonalon sétálni.Imádom a húst.Notórius gyorshajtó vagyok.Imádom a magyar underground zenét. Ricsárdgírt. Péterfy Borit.Kistehén,Elefánt,Csaknekedkislány.Szeretek koncertezni,táncolni.Fahasábot pakolni.Folyton kulcsot keresek.Szeretem a konyha melegét.Folyton kiszórom a kávézaccot.
Kedvenc könyvem a Katedrális. Holtversenyben Harry Potterrel.Utálom a csótányokat.Dél-keleti vagyok.Bírom a fájdalmat.Imádom a frissen mosott ruha illatát.Ábrándos romantikus Halak vagyok.Imádom a ropogós havat. Utálok fázni.Szeretem a leveseket.Halálom,ha ráfeszül a lábujjaimra a zokni.Szeretem az éjszakát.A naplementét.A száraz rozét.Az ölelkezést. Félek az unalomtól, a szürkeségtől,a szeretetlenségtől.Szeretem a kihívásokat,a természetet, az ismeretlent.
Azt hiszem a lehetetlent, a megismételhetetlent keresem.
Jól mondod kedves gyöngyöt a disznó elé szóró.
Szóval, te lennél a gyöngy a férfiak meg a disznók.
Jó kezdés.
Sok sikert a nagy Ő-höz...
Ritka értékes Nő vagy! Remélem, megtalálod az Igazit! Ne add fel, és ne add alább soha!!
Ffi 40+
Leírom magam, aztán ha nincs kapcsolódási pont szívesen eltávolodnék.
Szeretem lehunyni a szemem, és érezni, hogy minden aggodalom, gondolat, felépített rémes világ amit a szorongásom okozott, elhal pillanatok alatt, és csak a végtelenségig folyó történeteket alkotó gondolataimban úszok, elfelejtve pillanatról pillanatra hogy éppen ülök és nem csinálok semmit, s mégis annyi minden történik velem.
Nem szeretem az emberek hangos zaját és dühös ordítását, akikben gyerekeket látok akiknek nem adták meg ami járt, ezért most bosszúból tönkreteszik magukat és környezetüket.
Szeretem a szöveget szóról szóra értelmezni és rálelni arra, hogy az írónak milyen érzelmei voltak és hogy változtak miközben megírta a művet.
Szeretem elképzelni a végtelent és a fraktálokat.
Nem szeretem az arrogáns, mindent megmondó oldalamat, de úgy érzem tényleg szinte mindent meg tudok mondani.
Imádok sétálni egyedül a mezőre és üvöltözni, hangfelvételt csinálni amit visszahallgatok, mert akkor beszélek legőszintébben az életemről.
Idegesít, ha olyan dolgokkal kell foglalkoznom amelyekben nem látok semmi érdekeset - és egyben dühös vagyok magamra, amiért nem vagyok képes kihozni az unalmasból az izgalmat magam számára.
"Azt hiszem a lehetetlent, a megismételhetetlent keresem."
Az összefüggést, a választ keresem.
"ArthurTailor végtelen fraktálok áldjanak! Remélem te és a kérdező egymásra találtok. Egy GYK-s love story bontakozik ki szemünk láttára. Már csak a pap sajt hiányzik a képletből."
Köszönöm az áldást. Nem lesz vele semmi, 20 éves vagyok, és nem érzem az írásából, hogy bármi lehetne közöttünk. :)
"a legtöbb pasast a cickók és punci érdekli csak! Ha már agyad is van lekopnak!"
Én meg az agyat keresem, kihegyezve a környezete igényességére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!