Nők! Ti ismerkednétek egy olyan férfival, aki sátánista-pogány-náci egyszerre?
A sátánista és a pogány tényleg kizárja egymást.
De a kérdésre válaszolva nem, de még olyannal sem aki a 3ból csak az egyik.
#13.
Szerintem arról sem tehet senki, hogy milyen emberré válik.
Ha például nagyon sokat bántanak valakit, vagy élete folyamán kialakul valamilyén mentális betegsége, amiatt teljesen megváltozhat a személyisége.
Ez nem az ő hibája.
A kérdésre válaszolva: bárkit el tudnék fogadni, de nem ezen az oldalon szoktam ismerkedni.
Szerintem arról sem tehet senki, hogy milyen emberré válik. -hát ami történt arról nem de hogy hogyan viselkedik másokkal meg mit tesz velük arról tehet.döntsd el te hogy ez ide tartozik e neked vagy sem.
Ha például nagyon sokat bántanak valakit, vagy élete folyamán kialakul valamilyén mentális betegsége, amiatt teljesen megváltozhat a személyisége.
Ez nem az ő hibája.
Az hogy mit csinál viszont az ő hibája már.Pl valakinek ugyanazt okozza aki ártatlan mint neki.Az a baj hogy a sok retardált nem azon áll bosszut aki kéne.
Nácival semmi szín alatt.
Ugyanakkor a sátánizmus és a pogányság üti egymást, ahogy a sátánizmus és a nácizmus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!