Lányok nem ismerkednek ebben a kategóriában?
Próbálkoztam itt ismerkedni, de nem lett jó vége, nem azok a pasik vannak itt, akik nekem kellenének.
A kedvencem az, amikor a "kedves, normális" pasi kiakad, hogy nem megyek el hozzá az ország másik felén lévő falucskába dugni másnap este. És amikor mondom nekik, hogy figyelj, soha nem megyek el egy random helyre úgy, hogy nem tudok lelépni onnan ha gáz a helyzet (este nem járnak buszok), akkor én vagyok a legnagyobb, legszemetebb K a világon. "Én egy, rendes, normális srác vagyok, de remélem meg***nak te szemét K**" Most gondoljatok bele, mi lett volna ha tényleg elmegyek, és esetleg nem akarom a mélytorkot meg az anált? Megkésel és bedob a kútba miután megerőszakolt?
Az, hogy esetleg félúton igyunk egy kávét X városban, az fel sem merül.
A sokadik ilyen alkalom után elegem van. Ha meghallom a "kedves normális" jellemzőket, már csak azokra a trágárságokra tudok gondolni, amiket írtak nekem ezek a kedves emberek.
Már bocsi, de nem mindegy ki mondja azt hogy kedves meg normális. Én tudom magamról hogy kattos vagyok, mert egy normális ember nem ilyen szerintem (ha beszélgetnénk rájönnél mire mondom), de sokan titulálnak kedvesnek és normálisnak, mert "ilyen egy rendes srác".
Nekem ebből a sztoriból az nem szimpi, hogy csak azzal van bajod, hogy messzire kell menni egy kufircért, ahonnan nem tudsz hazajönni, az nem oké.
Lehet másképp van, nem tudom, de ez jött le. Egy kedves srác (mint pl én is) nem fog csak úgy áthívni, ha ilyen pasikkal foglalkozol meg nem kell csodálkozni, hogy ezt akarja. Én is tudnám mondani neked a szépet és a jót, csak annyi a különbség hogy én komolyan tudom mondani, ezek meg csak annyiért mondják, hogy basszanak. Csak az olyan srácok miatt sincs az ilyeneknek mint nekem esélye.
5éve tudom, mit szeretnék csinálni felnőtt koromban :) És nem, ez nem olyan dolog amiből lehet sikeresnek lenni. Sőt... Nagyon kevés fizetés jár érte, de ha azt csinálhatom, amit szeretek, esetleg találok mellé egy kis másodállást, akkor megélni is meg fogok tudni és szeretni fogom azt amit csinálok.
De, 20évesen már kéne hogy legyen az embereknek életcéljuk.
Jaj, ez a kamu már... Unalmas. Mit fedezzen fel a világon egy 20éves, akinek pénze nincs? :) Meg amúgy is, ha valakit nem érdekel a nagy világ?
Egy szóval sem mondtam hogy nem vagyok ilyen. Minden szavad amit mondtál igaz rám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!