Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok nem ismerkednek ebben...

Lányok nem ismerkednek ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Tiszta kolbászfesztivál az egész :D

2020. okt. 23. 17:49
1 2
 11/18 anonim válasza:

Próbálkoztam itt ismerkedni, de nem lett jó vége, nem azok a pasik vannak itt, akik nekem kellenének.

A kedvencem az, amikor a "kedves, normális" pasi kiakad, hogy nem megyek el hozzá az ország másik felén lévő falucskába dugni másnap este. És amikor mondom nekik, hogy figyelj, soha nem megyek el egy random helyre úgy, hogy nem tudok lelépni onnan ha gáz a helyzet (este nem járnak buszok), akkor én vagyok a legnagyobb, legszemetebb K a világon. "Én egy, rendes, normális srác vagyok, de remélem meg***nak te szemét K**" Most gondoljatok bele, mi lett volna ha tényleg elmegyek, és esetleg nem akarom a mélytorkot meg az anált? Megkésel és bedob a kútba miután megerőszakolt?

Az, hogy esetleg félúton igyunk egy kávét X városban, az fel sem merül.

A sokadik ilyen alkalom után elegem van. Ha meghallom a "kedves normális" jellemzőket, már csak azokra a trágárságokra tudok gondolni, amiket írtak nekem ezek a kedves emberek.

2020. okt. 24. 10:53
 12/18 anonim válasza:

Már bocsi, de nem mindegy ki mondja azt hogy kedves meg normális. Én tudom magamról hogy kattos vagyok, mert egy normális ember nem ilyen szerintem (ha beszélgetnénk rájönnél mire mondom), de sokan titulálnak kedvesnek és normálisnak, mert "ilyen egy rendes srác".

Nekem ebből a sztoriból az nem szimpi, hogy csak azzal van bajod, hogy messzire kell menni egy kufircért, ahonnan nem tudsz hazajönni, az nem oké.

Lehet másképp van, nem tudom, de ez jött le. Egy kedves srác (mint pl én is) nem fog csak úgy áthívni, ha ilyen pasikkal foglalkozol meg nem kell csodálkozni, hogy ezt akarja. Én is tudnám mondani neked a szépet és a jót, csak annyi a különbség hogy én komolyan tudom mondani, ezek meg csak annyiért mondják, hogy basszanak. Csak az olyan srácok miatt sincs az ilyeneknek mint nekem esélye.

2020. okt. 24. 11:16
 13/18 anonim válasza:

5éve tudom, mit szeretnék csinálni felnőtt koromban :) És nem, ez nem olyan dolog amiből lehet sikeresnek lenni. Sőt... Nagyon kevés fizetés jár érte, de ha azt csinálhatom, amit szeretek, esetleg találok mellé egy kis másodállást, akkor megélni is meg fogok tudni és szeretni fogom azt amit csinálok.

De, 20évesen már kéne hogy legyen az embereknek életcéljuk.

Jaj, ez a kamu már... Unalmas. Mit fedezzen fel a világon egy 20éves, akinek pénze nincs? :) Meg amúgy is, ha valakit nem érdekel a nagy világ?

2020. okt. 24. 12:53
 14/18 anonim válasza:
#11: És mi van azokkal, akik valóban normálisan közelednek a nőkhöz, de ugyanúgy lepattintják őket? Én sosem kértem senkit, hogy hozzám jöjjön, általában el is szoktam mondani, hogy ha találkoznánk, az legyen "tét nélküli", egy személyes beszélgetés senkit sem kötelez semmire. Nyilvános helyen beszélnénk, én fizetnék, nekik még utazniuk sem feltétlenül kellene. Sosem küldtem képet a farkamról, nem szokásom szexuális dolgokkal traktálni a másikat, igyekszem érdeklődő és türelmes lenni. Ehhez képest nem én szoktam szó nélkül kilépni a beszélgetésekből, éppen ellenkezőleg, nekem taposnak rendszeresen a lelkembe, de valószínűleg a mai világban ez a normális. Még olyan is volt, akivel átmentünk Facebookra, ott is beszélgettünk, és még ő mondogatta, hogy ő is szívesen találkozna velem, csak mindig volt valamilyen kifogása, hogy éppen miért nem, és ezt legalább ötször eljátszotta velem. Pedig vele is türelmes voltam, mindig elnéztem ezt neki, ahelyett, hogy elzavartam volna a francba.
2020. okt. 24. 16:57
 15/18 anonim válasza:
Én amúgy azt nem értem, ki akar egy olyan fórumon ismerkedni, ami nem erre lett kitalálva, tehát kb semmilyen körülmény nem segíti ezt. Aki ismerkedni akar, miért nem megy fel társkereső oldalakra? Ott biztos mindenki ismerkedni akar, írsz bemutatkozást, válogathatsz, képeket látsz stbstb....
2020. okt. 24. 17:50
 16/18 anonim válasza:

Egy szóval sem mondtam hogy nem vagyok ilyen. Minden szavad amit mondtál igaz rám is.

2020. okt. 24. 17:53
 17/18 anonim válasza:
#15: Szerintem bizonyos keretek között ennek is lehet létjogosultsága. Pl. mivel arctalanok-névtelenek az emberek, valószínűleg nem a külső alapján fognak ítélkezni, hanem esetleg könnyebben elindulhat egy-egy kérdés vagy válasz kapcsán a beszélgetés. Míg mondjuk egy társkeresőn látsz egy előnytelen fényképet, és azt mondod, hogy már nem is érdekel a másik ember, holott lehet, hogy nem szar alak. Mondjuk én az ismerkedés kategóriát sosem használtam itt, egyéb kérdéseknél fordult elő, hogy vagy írt nekem valaki, vagy én írtam valakinek, és így indult a beszélgetés. Amúgy a társkeresőn sem mindenki akar ismerkedni, van, aki csak unaloműzésből van fenn, vagy az egóját akarja simogatni, nem is beszélve a sok kitöltetlen adatlapról. Meg hát marha nehéz egy ismeretlennek úgy levelet írni, hogy gyakorlatilag fogalmad sincs, mivel kellene indítanod, de azért lehetőleg még választ is kapj rá.
2020. okt. 24. 18:08
 18/18 anonim válasza:
#16: Nem ellened irányult semmi. Csak azt tapasztaltam, hogy sok esetben a valóban normális érdeklődők is ugyanolyan elbánásban részesülnek, mint az idióták. És ezt egy idő után elég nehéz elfogadni. Akkor hol van az igazság? Ha valaki normálisan, érdeklődve, a másikat nem lerohanva közeledik valakihez, azt miért kell eltűnéssel vagy lepattintással büntetni?
2020. okt. 24. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!