Lányok nem ismerkednek ebben a kategóriában?
Én is ha kiírok egy ismerkedős kérdést, akkor csak pasik kommentelgetnek, hogy ide is lehet írni, ide is lehet írni, nekem is jöhet. Elég fura szerintem.
Főleg amiatt is mert, minden lány sipákol, hogy nincs egy normális pasi, leírom hogy milyen vagyok (tényleg normális, kedves meg minden) és csak pasik írkálnak kommentben. Szökőévente egyszer kapok privátot, de akkor se az ismerkedős kérdésemre, hanem egy-egy más kategóriás válaszomra. Szóval én se igazán értem. Mikor csak beszélgetni szeretnék is akkor se ír senki.
Nőként megosztok véleményt.
Egyetértek azzal amit az ötödik válaszban írnak, én is beszélgettem másokkal itt, csak előbb utóbb rájöttem hogy nagyon nem nekem való, és azóta inkább hanyagolom ezt a lehetőséget. Mondjuk én nem vagyok a legjobb példa, mert tényleg ellenzője vagyok az internetes ismerkedésnek, de azért egy példaként megjelentem. Plusz nem is nagyon tudok beszélgetni senkivel írásban, pocsék vagyok benne, úgyhogy ez csak még egy ok.
Én beszélgettem itt pár pasival, szinte mindegyik normális volt. Aztán igazából csak rájöttem, hogy 1) semmi időm nincs (érettségi 6tantárgyból, rengeteg edzés, és ezekből nem vagyok hajlandó feladni semmit), 2) néha jó lenne nyílván egy rendes sráccal lenni kettesben, összebújva, íncselkedni egymással stb stb., de valamiért nem érzem, hogy ez velem megtörténhet. Konkrétan nem tudom megmondani, miért érzem így, ez van bennem egyszerűen. Lehet, hogy önbizalom nincs elég, lehet, hogy a külső hatások, vagy csak félelem, vagy nem tudom, tényleg nem tudom. A másik, hogy tényleg van itt pár normális srác, de nekem fontos a külső is (amúgy mindenkinek, csak van aki kampányol hogy nem :D - de ez egy másik téma). Sokat sportolok, mint írtam fentebb, nem rossz az alakom szerintem, ebből kifolyólag, így úgy érzem, elvárhatom, hogy a társam is jó kondiban legyen. És most lehet mondani, hogy mekkora szemét vagyok, meg minden, de elvárásai mindenkinek vannak, nekem éppen ezek. Nem hiszem, hogy a fiúk is úgy keresnek lányt, hogy minél kevésbé legyen szép :)
Röviden ennyi😅
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!