Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mióta van ilyen kategória?...

Mióta van ilyen kategória? Tényleg működik?

Figyelt kérdés

Most találtam rá, pedig figyelem a fórumot viszonylag régóta. Itt tényleg egymásra találnak az emberek, vagy csak egy süllyesztő, nehogy másol legyenek keresgélős kérdések? Sikerült itt már bárkinek bármilyen kapcsolatot kialakítania, legyen az baráti vagy párkapcsolati?

Komolyan érdekel.

2020. júl. 23. 23:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nekem meg nem sikerult, eleg sok retardaltat vonz 😂 de egy probat meger
2020. júl. 23. 23:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Nő vagy férfi vagy? Jellemezd kérlek a bevonzott retardáltakat :D
2020. júl. 23. 23:28
 3/16 anonim válasza:
Nekem nem írnak vissza, úgyhogy nem sokban különbözik ez a többi társkeresőtől, illetve annyiban de, hogy itt nem fogható a sikertelenség az előnytelen külsőre.
2020. júl. 23. 23:28
 4/16 Gymnospermatophyta válasza:
Kb. mióta megújult az oldalt. Nem tudom valakinek sikerült-e bármi is, de egyáltalán nincs kizárva, ha jól látom egyre több kérdés érkezik a kategóriába és egyre többen fedezik fel. :) Úgyhogy még akár sikeres is lehet. Ha valaki ismerkedni szeretne egy próbát szerintem megér, nem veszítesz vele semmit.
2020. júl. 23. 23:29
 5/16 anonim válasza:
1-2 hónapja hozták létre ezt a kategóriát. Működni működik, lehet hirdetést feladni, de hogy nagyobb számban születnének kapcsolatok, azt nem hiszem. Komolyak meg szinte biztosan nem.
2020. júl. 23. 23:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Kár.. pedig tök jó lett volna olvasni, hogy ez egy mennyire nagyon jó dolog.
2020. júl. 23. 23:32
 7/16 anonim válasza:
Nekem sikeres volt, megismerkedtem 4 jófej emberrel. Úgy gondolom hogy jó ötlet volt a kategória bevezetése.
2020. júl. 24. 00:12
 8/16 anonim válasza:
Hát én itt beszélgettem már egész jókat és nyílván nagyon sok szörnyű emberrel is chateltem. Hát hajrá!
2020. júl. 24. 01:14
 9/16 anonim válasza:

Annak ellenére, hogy van már ez a kategória, nagyon sok másikban is egymásra írnak az emberek 1-1 kérdés, v. komment kapcsán. Az már vegyes, hogy mivé fejlődik ki.

Én sokkal beszélgettem már, van akikkel hosszabban is, de még nem találkoztam senkivel, de nem is volt célom feltétlen.

2020. júl. 24. 05:56
 10/16 anonim válasza:

"Sikerült itt már bárkinek bármilyen kapcsolatot kialakítania"

Te tényleg ennyire naiv vagy????

Társat itt is meg egyéb társkeresőkön is csak a szerencsétlenek keresnek!

Csajozni bárhol lehet, melóban, utcán, teremben... ha neked ilyen átlagos helyeken nem megy, akkor sehol sem fog.

2020. júl. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!