Mióta van ilyen kategória? Tényleg működik?
Most találtam rá, pedig figyelem a fórumot viszonylag régóta. Itt tényleg egymásra találnak az emberek, vagy csak egy süllyesztő, nehogy másol legyenek keresgélős kérdések? Sikerült itt már bárkinek bármilyen kapcsolatot kialakítania, legyen az baráti vagy párkapcsolati?
Komolyan érdekel.
#10 jajh a te szavad se szentírás, mit osztod az észt papi.
Társat bárki bárhol kereshet, ha akar. És ha valaki itt vagy egyéb társkeresőkön keres, akkor tegye, ettől még nem lesz szerencsétlen.
Am, melo, utca, terem.. ezek is átlagos helyek, ugyanúgy mint a net. Szoval semmi extrát nem írtál, na nembaj. Majd máskor talán sikerül:)
11. Egyet értek veled.
A 10-esnek biztos nem jött innen össze, azért ilyen agro.
Úgy beszél a 10es mintha még a 90-es években lennénk :D.
Már több mint 10 éve népszerű az internetes ismerkedés, és semmi rossz nincs benne.
Az utóbbi években semmi értelmes ismerkedés nem zajlott ezen az oldalon.
Legtöbbször nem kapok választ, vagy az illető éppen valakinek a felesége és nagyon szeretne beszélgetni, DE csak ezen az oldalon...
Volt aki email címmel próbálta kiszúrni a szemem.
A legutóbbi nő gyógyszerfüggő, alkoholista, hiperaktív és persze házas volt. Az előtte lévő nem volt képes érdemi kommunikációra.
Akadtak olyanok, akik 3 nap után kiszámíthatatlanul eltűntek.
Nehezítő tényező, hogy nem ismerkedem tinilányokkal, mert 25 éves vagyok.
14, ne is törődj vele, legközelebb nem múlasztod el. 😂😂
19, A te eseted a leggyakoribb, ez kétségtelen. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy hatalmas szerencsém volt, amiért nem olyan emberek találtak meg, amiket leírtál.
Nem is állítom, hogy könnyű itt ismerkedni, kapcsolatot kialakítani, de előfordul.
15-ös😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!