Anotalk-on beszéltem egy 28 éves egy amerikai-korai cégnél porejktmenedzserként dolgozó sráccal, de kilépett persze a telóm a legrosszabbkor, itt vagy esetleg?
Figyelt kérdés
Én vagyok a pszichológus hallgató csaj2020. okt. 22. 21:15
61/77 A kérdező kommentje:
Hidd el, a Tinder bugyraiban megesett már velem ez, és el tudtam fogadni, továbbléptem. Tanuld meg ezt te is elfogadni, befejeztem veled, viszlát!
2020. dec. 2. 16:08
62/77 anonim válasza:
xDDD Tehát ez a válaszod minderre. Hogy megesett veled már. Nem az hogy majd te másként teszel... inkább követed a "jó" példát. :DDD Látom nem hallottál még arról a mondásról se hogy "szemet szemért és az egész világ megvakul..." De sok sikert a vaksághoz! A viszont nem látásra! :)
2020. dec. 2. 16:10
63/77 A kérdező kommentje:
Ez a valóság, üdvözöllek a világunkban, nem a számítógépes játékok világában vagyunk!
2020. dec. 2. 16:16
64/77 anonim válasza:
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi és azt kapd majd vissza amit okoztál másoknak, vagy netán rosszabbat. :) De nyilván a rossz fiúk jönnek be neked is szóval sok "jó" dologban lesz még részed. :)
2020. dec. 2. 16:19
65/77 A kérdező kommentje:
Az jön be nekem, aki akar, nincs beleszólásod. És ha visszanyal vissza, azzal te ne foglalkozz...
2020. dec. 2. 16:25
66/77 anonim válasza:
Most komolyan? Hát amúgy ha ennyire rámenős vagy lehet én se szívesen beszélgetnék veled..
Meg amúgy nem kötelezheted, miért nem úgy fogod fel, hogy neked ennyit ér ő ha neki te ennyit?..
2020. dec. 2. 16:53
67/77 A kérdező kommentje:
Ugye ez nem nekem szólt, hanem neki?:D
2020. dec. 2. 16:59
68/77 anonim válasza:
Nyilván ez annak szólt aki írta ezeket a "tilts le akkor" dolgokat
Egyébként jó tanács mindenkinek, ne mondj el senkinek itt olyan dolgot amit nem szívesen írnál ki akár ide kommentbe.. mert ugye egyesek kiírják..
2020. dec. 2. 20:38
69/77 A kérdező kommentje:
Na jól van akkor, csak már kicsit itt úgy érzem engem szapul mindenki egy ideje :D
Igen, kezdek tanulni már a dolgokból, annyira nem felnőtthöz méltó ez a másikról kiírunk ilyen dolgokat viselkedés..
2020. dec. 2. 21:11
70/77 anonim válasza:
Es ez hivja magát felnőtt nőnek, o nem csodalom pszichologusnak megy, elsősorban magat kéne helyre tennie
2020. dec. 3. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!