Amerikai vagy kanadai lennél inkább? És miért?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 18:08
1/5 anonim válasza:
Úgy érted, hogy amerikai általában az egész földrészen valahol, vagy speciálisan ezen belül Kanadában?
2/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, az Egyesült Államokra értettem. Valóban nem voltam érthető.
2020. okt. 21. 19:32
3/5 anonim válasza:
Amerikai. Azon belül Arizona-ban laknék legszívesebben a tapasztalataim alapján. Mindig meleg van, az emberek sokkal talpraesettebbek, lazábbak, tökösebbek nem azok a tipikus kis Floridai (már bocsánat a kifejezésért) csitri elkényeztetett semmirekellő bulihuszárok, a 30 éves bölcsész és filozófia szakos "okos" töltelékszakos emberek (akik miatt most forrong fél Amerika). Kanada nekem túl libsi, pc világ.
4/5 anonim válasza:
Kanadai. Kedvesek, normálisak. Amerikaiak a legbutábbak, legagymosottabbak, és pökhendibbek mind közül kb.
5/5 anonim válasza:
Kanada, nem kérdés. Sokkal emberibb, nem kell milliókat félretenni a kórházi számlákra vagy privát iskolákra. A bűnözési ráta sokkal alacsonyabb, mint a hajléktalanság is. Sokkal barátibb, nem csak tettetett kedvesség, mint az Államokban.
Mind a kettőről van bőven tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!