Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anotalk-on beszéltem egy 28...

Anotalk-on beszéltem egy 28 éves egy amerikai-korai cégnél porejktmenedzserként dolgozó sráccal, de kilépett persze a telóm a legrosszabbkor, itt vagy esetleg?

Figyelt kérdés
Én vagyok a pszichológus hallgató csaj

2020. okt. 22. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Tudod sok helyen a bölcsész karon van a pszichológia szak, és alapvetően a bölcsészettudományok közé is tartozik ;) szabad világban élünk, nem vagyok elkötelezve senki iránt, szerintem azt csinálok, amit akarok és ez nem kapcsolódik azzal össze, hogy milyen szakember leszek
2020. dec. 1. 20:00
 52/77 anonim válasza:
Egy ilyen megy pszichológusnak 😂 Ez vicc? Vagy ennyi hülye van koztetek.. Bár ebbol is latszik attol mèg hogy egyetemre jarkál ugyan ugy egy kis ... :D
2020. dec. 1. 20:26
 53/77 A kérdező kommentje:
Legalább én tudok helyesen írni te gyökér :D a sok megkeseredett pasi most nyugodtan elkezdheti ideírni a hülyeségeit, talán előbb magatokba kellene nézni és aztán a másikat szapulni. De hát minek jártassam itt a számat, nem állok le idiótákkal vitázni, értelmesen vitázni is csak olyannal lehet, akivel azonos szinten vagy agyilag
2020. dec. 1. 20:32
 54/77 anonim válasza:

Kedves mindenki. Abbahagynátok már ezt?

Annyira az jön le, hogy aki egyetemista meg aki nem az összeugrik. Tudjátok mit? Ha nem lennének azok az egyetemisták akiket lehurrogtok éppen nem lenne megcsinálva a banszámlakivonatotok, nem lenne orvosi ellátás és kipusztulna mindenki, nem lenne ki védje a jogaitokat, meg egyáltalán semmi ilyen.

És most a másikoldal, hogy ne az látszódjon, hogy az egyetemistákat pártolom, és csak ők jók. A kedves orvos éppen gyertyafénynél olvasna este, ha nem lenne villanyszerelő. Vagy éppen beázna a tető ha nem lenne ács. Ez egy társadalmi munkamegosztás, senki ne nézzen le senkit mert egyetemista, vagy mert éppen nem az.

A másik dolog: az, hogy valaki egyetemre jár, még nem teszi szentté vagy zsenivé. És intelligencia is kétféle van.. az egyik az érzelmi.

És harmadszor, attól hogy valaki autószerelő, nem az autókról szól az élete. Na ha valaki pszichológus, annak sem csak a mások segítéséről. Pláne, hogy még csak tanul.

Ezzel a kérdéssel egy nagyon undorító irányba mentetek el. Teljesen mindegy, hogy egyetem vagy nem egyetem. Mindenki itt a vége felé csak szidja és szapulja (mikor miért) a másikat. Ne haragudjatok, de akármit tanultatok is, ez emberileg nem elfogadható.

2020. dec. 1. 20:36
 55/77 A kérdező kommentje:
Egyetértek, nagyon elmentek személyeskedésbe, az eredeti kérdésem így már teljesen érvényét veszítette.. egyszerűen nem értem miért mindig azt kell kihozni mindenből, hogy az egyetemisták szarok, a nők pedig kurvák. Emberek, gondolkodjatok már ezen kicsit. Nem vagyok szent, vannak hibáim, csinálok olyanokat amiket megbánok, de az vesse rám az utolsó követ, aki nem..
2020. dec. 1. 20:39
 56/77 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a hibádból tanulsz-e vagy, hogy elköveted ugyanazt újra meg újra. :) És te elkövetted nem is 1x és nem tanultál belőle semmit ezekszerint... Nem a nők kurvák és nem az egyetemistákkal van a gond... hanem a kérdezővel és a tetteivel amikből úgy látszik semmit sem tanult, sőt mitöbb azt hiszi mindent jól tett és nem ő a hibás sose hanem mindig a másik... A pszichológiát szerintem felejtsd el, mert oda tudod kell az érzelmi intelligencia ami belőled hiányzik és benned hiány cikk. :) De sok sikert az amerikai álmod megvalósításához és az insta pályafutásodhoz, hátha érzelmek és empátia nélkül is boldog tudsz majd lenni. ;)
2020. dec. 2. 14:50
 57/77 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy ne személyeskedj, úgy látom, nem értetted meg...
2020. dec. 2. 15:07
 58/77 anonim válasza:
Miért nem törlöd a kérdésed? Vagy tiltasz le itt is? :) Elvégre tudod a rossz dolgokat ki kell zárni és letiltani hátha attól majd jobb dolgod lesz. Lehet ezt az egyetemen nem tanítják? De szerintem tudod te hogy kell tiltani és van benne már bőven tapasztalatod. Az empátiából, magyarázkodásból és inrofmáció közlésből viszont nem igen. :)
2020. dec. 2. 15:56
 59/77 A kérdező kommentje:

Mert nem minden rólad szól, nem tudom észrevetted-e már esetleg...

nem érdekel igazából mit csinálsz, csak hagyd abba itt mindenki előtt a személyeskedést, meg hogy rólam osztasz meg olyan dolgokat, amiket nem szeretnék, ha mások olvasnának.. én is elkezdhetek ilyeneket rólad megosztani, de nem vagyok óvodás mint te...

2020. dec. 2. 16:00
 60/77 anonim válasza:
De tudom mire gondolsz most: "Empátia? Hát az meg miféle pokemon? O.o" :) És nyilván nagyon örültél volna neki ha ez a 28 éves amerikai srác netán miután felvette volna a kapcsolatot veled, netán találkoztatok volna és netán kerested volna a társaságát, utána 3 nappal később szó nélkül tiltott volna téged ugye? :) Biztos arra gondoltál volna, hogy "hát ha ez van akkor ez van, ideje tovább állni és keresni mást", arra meg nem gondoltál volna hogy "most akkor csak megjátszotta magát eddig? Minden kamu volt az eddigiekből? Mióta kamuzott az érzéseivel meg úgy mindennel kapcsolatban? Mióta nem jövök be neki? És miért nem? Bennem van egyáltalán a gond? Mi lehet a gond bennem, ha bennem van a gond?..." :) De nah legalább te sose fogsz ezen átesni, elvégre hamrabb tiltasz te mást minthogy téged tiltson aki neked bejön. :D
2020. dec. 2. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!