Anotalk-on beszéltem egy 28 éves egy amerikai-korai cégnél porejktmenedzserként dolgozó sráccal, de kilépett persze a telóm a legrosszabbkor, itt vagy esetleg?
Kedves mindenki. Abbahagynátok már ezt?
Annyira az jön le, hogy aki egyetemista meg aki nem az összeugrik. Tudjátok mit? Ha nem lennének azok az egyetemisták akiket lehurrogtok éppen nem lenne megcsinálva a banszámlakivonatotok, nem lenne orvosi ellátás és kipusztulna mindenki, nem lenne ki védje a jogaitokat, meg egyáltalán semmi ilyen.
És most a másikoldal, hogy ne az látszódjon, hogy az egyetemistákat pártolom, és csak ők jók. A kedves orvos éppen gyertyafénynél olvasna este, ha nem lenne villanyszerelő. Vagy éppen beázna a tető ha nem lenne ács. Ez egy társadalmi munkamegosztás, senki ne nézzen le senkit mert egyetemista, vagy mert éppen nem az.
A másik dolog: az, hogy valaki egyetemre jár, még nem teszi szentté vagy zsenivé. És intelligencia is kétféle van.. az egyik az érzelmi.
És harmadszor, attól hogy valaki autószerelő, nem az autókról szól az élete. Na ha valaki pszichológus, annak sem csak a mások segítéséről. Pláne, hogy még csak tanul.
Ezzel a kérdéssel egy nagyon undorító irányba mentetek el. Teljesen mindegy, hogy egyetem vagy nem egyetem. Mindenki itt a vége felé csak szidja és szapulja (mikor miért) a másikat. Ne haragudjatok, de akármit tanultatok is, ez emberileg nem elfogadható.
Mert nem minden rólad szól, nem tudom észrevetted-e már esetleg...
nem érdekel igazából mit csinálsz, csak hagyd abba itt mindenki előtt a személyeskedést, meg hogy rólam osztasz meg olyan dolgokat, amiket nem szeretnék, ha mások olvasnának.. én is elkezdhetek ilyeneket rólad megosztani, de nem vagyok óvodás mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!