Hol ismerhetnék meg így valakit? F25
Üdv! Először is azzal kezdeném, hogy nem régóta költöztem a fővárosba, a belvárosba pedig konkrétan egy hónapja. Nekem még nagyon szokatlan itt, mert messziről egy kis faluból jövök.
Még viszonylag sokat vagyok egyedül, pedig sportolás közben megtudom élni másokkal ezt a férfi minőséget, ami vennem van. Reggel szabad napokon ki járok a szigetre kinti edzésre.. Késő délután vagy kora este pedig terembe.. Szeretem a természetet.. Kultúrát.. És a közös tevékenységeket.
Mivel én valamennyire konzervatív vagyok nem járok el az éjszakába.. Nem vonz az ilyesmi.. Szeretnék megismerni valakit.. Aki velem tartana dolgokban és kicsit meg is mutatná a várost.. :)
Női minőség keresése értelmében örülnék, ha csak ők írnának.
F/25
10-es:
105 kg vagyok, Sportos és izmos alkat. Mivel ezt aktívan csinálom.
Sosem voltam pattanásos és szemüveget sem hordok az informatika pedig nem érdekel. :)
Volt már több kapcsolatom.
Ez nem változtat az állásponton, hogy bármelyik társkereső alkalmazást használom a sablonosság és kevés vagy tipikusan érdektelen tartalmak..
Meg ezek a mű dolgokkal pingált anyagi haszonlesők..
11-es
Ha az összes ilyen mentalitású, akkor nem is kell.
Nemeket én is szoktam ám mondani.
Az hogy nekem nemet mondasz, kölcsönös. A stílusod nagyban azt a réteget tükrözi akiktől még távolabb. Neked egy ilyen kis konszolidált "igen, persze drágám" -bólogatógép kell.
Régen is elmehetett egy nő dolgozni. Szerintem szükséges is.
Ezzel burkoltan azt mondod, hogy együttélés mellett büdös a házi munka és inkább vigyen el és persze fizesse hogy a gyors kajáldában zabálj... ;)
Meg úgy bizonyára mindenre.. Ami erkölcsi és morális kérdéseket feszeget.
A lényeg az hogy pénzed legyen és vásárolni tudj.. Meg eljárj 30-40 éves korig állandóan az éjszakába.. Amit nyilván az ilyenek esetében az követ, hogy a ledobott alsónemű csak ideig-óráig marad ott... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!