Hogyan és hol ismerhetnék meg új embereket? Mit tehetnék? úgy érzem nem bírom már tovább..
Hát, sziasztok.
Negyvenes pasiként nekem meg az az egyik hobbim, elfoglaltságom, hogy szívesen beszélgetek, ismerkedek emberekkel. Szóval ha unatkoztok, barátra vágytok, és tesztek is érte, akkor én itt vagyok.
Írjátok rám, én egy megértő, rendes pasi vagyok, aki szeret beszélgetni.
A négyes vagyok újra, nem tudom melyikőtök írt rám, de szerinted ezzel érdekesnek fogsz tűnni a szememben ha írsz nekem egy levelet ezzel az egyetlen szóval, hogy,, szia,,.??
Elég sekélyes, ha mindig ezt nyomod és még nem jöttél rá hogy miért vagy egyedül még beszélgetés terén is.
-Rendezvények,koncertek,bulik
-Facebook csoportok(A hobbijaidhoz kapcsolódó)
-Levelezős alkalmazások és weboldalak
-Társkereső és chat oldalak(Bár ezt inkább ne :D)
Ennél többet jelenleg én se tudok. Talán még a munkahelyet hagytam ki, de az eléggé kérdőjeles számomra, mert oda inkább dolgozni járnak az emberek. Ha még tanulsz, akkor kérj segítséget valakitől egy tananyagban, a beszélgetés meg majd úgy is zajlik tovább a maga medrében. :D
Arra a kérdésre, hogy hogyan.. Nos, légy nyitott az emberek felé, kérdezősködj, érdeklődj, kérj segítséget ilyesmi.. Tudom, a te életed sem könnyű, de azért próbálj meg kicsit pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, előbb-utóbb be fogod vonzani a jót ;)
Koszonom a valaszod!
Probaltam mar ezeket az online szintereket de nem sikerult😓
Sajnos a munkahelyi, iskolai kozeg soha sem valt be. En probaltam mindenhogyan de taszitom az embereket😀 mindig en voltam a feketebarany kb mindenutt, a kikozositett, akin gunyolodtak..Mar orulok ha ennyi idos koromra talan nem rohog rajtam mindenki,de pozitiv iranyba egyaltalan nem billen az a merleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!