Hol ismerhetnék meg így valakit? F25
Üdv! Először is azzal kezdeném, hogy nem régóta költöztem a fővárosba, a belvárosba pedig konkrétan egy hónapja. Nekem még nagyon szokatlan itt, mert messziről egy kis faluból jövök.
Még viszonylag sokat vagyok egyedül, pedig sportolás közben megtudom élni másokkal ezt a férfi minőséget, ami vennem van. Reggel szabad napokon ki járok a szigetre kinti edzésre.. Késő délután vagy kora este pedig terembe.. Szeretem a természetet.. Kultúrát.. És a közös tevékenységeket.
Mivel én valamennyire konzervatív vagyok nem járok el az éjszakába.. Nem vonz az ilyesmi.. Szeretnék megismerni valakit.. Aki velem tartana dolgokban és kicsit meg is mutatná a várost.. :)
Női minőség keresése értelmében örülnék, ha csak ők írnának.
F/25
"Női minőség keresése értelmében örülnék, ha csak ők írnának."
Fogalmazz egyszerubben, elvegre egyszeru falusi legeny vagy, nem kell ugy csinalni mintha egy atomfizikus lennel. Semmi ertelme ennek a mondatnak.
1. Egyszerű falusi.. De attól hogy szegénységből jöttem lehetek igényes.
2.
Ennél azért többet.
3.
Nem vagyok egyetemen.. Kötve hiszem, hogy emberek annak örülnek ha olvasás közben zaklatják őket.
4.
Ez sajátos helyzet.. Részben vannak.. De.. Azok családos és idősebbek.
Szerintem meg ezért tartunk itt... Mert a magad fajták miatt feminizálódott világban az adott nemeknek már nincs külön szerepük..
Az identitás vesztés az egyik legnagyobb probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!