Szeretnél megismerni? (Kérlek ne trollkodj, csak akkor írj ha komolyan gondolod)
Próba, szerencse :D
Heteroszexuális fiú vagyok, 22 éves. Vas megyében élek, felsőoktatásban tanulok. A magasságom 185 cm, kicsit vékonyabb alkatom van. A barátaim szerint főnyeremény vagyok. 😃 Főleg komoly kapcsolatot szeretnék. A többit majd később. 🙂 Ha felkeltettem az érdeklődésed, nyugodtan írj 😊 (csak lányok érdekelnek!)
Semmit se írtál magadról. Valószínűleg az önisméreted közel nulla.
...te kis főnyeremény.
Xdd
Elsonek igaza van
Csak azért írok, hogy nehogy véletlen az itt megszólalók kedvessége letörjön.. A cyberbullying itt nagyon felkapott dolog..
Képzeljétek el (bár lehet nehéz lesz ilyen iq-val), nem minden ember egy értéktelen nulla. Szégyellhetitek magatokat, ez a saját szegénységi bizonyítványotok..
Szóval kérdező, én azt tanácsolom, hogy ne itt próbálkozz, mivel itt ez az értelmi szint dominál.
Én szívesen beszélgetnék veled, de fél országnyi a távolság.
(És nem, nem hasonló cipőben evező pasi vagyok, hanem egy 20 éves lány)
Én sem ajánlom, hogy itt ismerkedj. Én is próbáltam, nem sok értelme van. Ha pasi van, akkor tuti egy gyökér, ha nő akkor meg pasi. 🙄
Átmentem Tinderre. Nekem onnan hamarabb összejött már bármi is.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!