Van itt INTJ személyiségtípusú lány?
Nem tudom, ismeritek-e ezeket a személyiségkategóriákat, itt tudtok utánaolvasni:
Érdemes kitölteni a tesztet is.
Azért érdekel, mert sosem ismertem még INTJ típusú lányt, és már eléggé van hozzá kedvem. (Én INTJ fiú vagyok.) Ismerkedés kategóriába írtam, tudom, de elsődlegesen a beszélgetés a célom, nem a kapcsolatkeresés.
Szóval ha van ilyen lány itt, aki a teszt alapján INTJ, az jelentkezzen.
Fejtsd ki, miért hülyeség ilyen alapján választani bárkit.
Meg utána azt is, hol írtam, hogy ez alapján választanék párt.
Ez aranyos :)
Régóta hobbi szinten érdekel a pszichológia ezen része, de szerintem ha jobban bele akarsz mélyülni a dologba, akkor érdemes a kognitív funkciókba belemerülni és olyan irányban tovább olvasgatni, mert ez inkább fun kategória. :)
1: Szerintem sem ez alapján "választ", nekem sem ez jött le, inkább azt feltételezem, hogy olyan lánnyal beszélgetne, aki hasonlóan dolgozza fel az információkat, mint a kedves kérdező! :) (Mert tl;dr erről szól az MBTI)
Amúgy én is kíváncsi lennék, van-é hasonlóan processzáló és érzelmeit megélő emberke a "másik oldalon", aki szintén szokott ide írogatni. Statisztikai alapon több esély van rá, mivel a nők között gyakoribb az én típusom. 😅
Egy amúgy ENFP férfi. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!