Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tegyek, ha 24 évesen nem...

Mit tegyek, ha 24 évesen nem volt még semmi intim kapcsolatom a másik nemmel, csók SEM? Nem tudom hogyan kezdjek neki?!

Figyelt kérdés

Eleve izgul az ember az első alkalom előtt, de így, hogy ilyen idős vagyok, még inkább aggódom, elmondjam-e az illetőnek egyáltalán, hogy nem csináltam még semmi ilyesmit, habár a tapasztalatlanságom biztosan megnyilvánulna az esetlenségemben? Mostanában elkezdtem ismerkedni, és teljes pánikban vagyok.

Ti mit tennétek, ha kiderülne a másikról, hogy még nincs semmi tapasztalata?

2020. okt. 1. 22:15
 1/8 anonim válasza:
Mondd hogy azért izgulsz,mert rég csináltad.
2020. okt. 1. 22:20
 2/8 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, de nem csinálnék ügyet belőle. Így alakult. Szerintem ez normális eübert nem zavar, hiszen nem azért akar veled lenni, mert ilyen meg olyan tapasztalt vagy, hanem mert érdekled, és ez attól független hogy másokat mennyire érdekeltél korábban.
2020. okt. 1. 22:53
 3/8 anonim válasza:
Én 32 évesen vagyok ilyen helyzetben.
2020. okt. 1. 23:16
 4/8 anonim válasza:

Én ugyanígy vagyok, mint te...

Nekem sem volt eddig semmiféle kapcsolatom a másik nemmel, és félek emiatt már az ismerkedésre is gondolni a tapasztalatlanságomból adódóan.

Sajnos félénk vagyok nagyon, és próbálok változtatni, de nagyon nehezen és lassan megy. Én elkezdtem járni egy pszichológushoz emiatt (meg más miatt is), nem tudom, te gondoltál-e erre, lehet tudna segíteni.

21/N

2020. okt. 1. 23:20
 5/8 anonim válasza:
gyakorolj előbb azonosneművel, ők megértőbbek
2020. okt. 2. 01:45
 6/8 anonim válasza:

#5 miaf@sz?

Amúgy meg mint látod vannak itt a másik nemből is (#4-es), tehát nyugi. Én is így vagyok (bár még csak 20) de nem kell erre ráparázni annyira. Viszont ha 24 évesen még nem volt semmi, akkor vagy csak nagxon nem volt szerencséd, vagy nem tettél érte hogy legyen. Ha a második érvényes rád, akkor kezdj el csinálni valamit mert anélkül nem sok minden lesz ezután se, ha meg az első akkor sok sikert 😀

2020. okt. 2. 07:31
 7/8 anonim válasza:
Mindegy hogy Nő vagy Férfi vagy! A partnered olyan akkor nem fogja érdekelni mert valamiért veled akar lenni, ha meg az a legnagyobb baja akkor ott már is gond van, szóval ne érezd hátránynak inkább egy jó szűrési technikának mert ha megértő kedves akkor valószínűleg egymást keresitek.
2020. okt. 2. 09:12
 8/8 anonim válasza:

Szia szeretnek a kerdezonek es a valaszoloknak is segito szandekal irni. A hiba tobbnyire benetek van lehet akarmire fogni kinezet stbstb. De ezekel a kifogasokal csak magatokat zarjatok egy kepzeletbeli ketrecbe. Ezt el kell engedni es ugy nekialni a dolognak, h igenis te fogsz valogatni legyel magabiztos mi baj lehet max nem jonn be aztan jonn a kovetkezo majd igy tovabb es minden egyes alkalomal tobb leszel, tapasztaltabb es magabiztosabb. Es ezt tudjatok gyakorolni neten kesobb meg eloben. (csak ma itt a gyakorin 4 csajal csereltem instat legfiatalabb 17 legidosebb 42eves) mindegyikel jot dumaltunk. Ha gondoljatok irjatok ha szeretnetek beszelgetni.

24F

2020. okt. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!