Szerintetek ez hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Alapból olyan kemény gyémánt alakú fejem van vágatom a hajamat kopaszra és növesztem a szakállam, tennék ki képet is csak akkor törölnék a kérdést arra hivatkozva hogy nem áll módunkban ellenőrizni hogy a képen szereplő személy beleegyezett e a kép feltöltésebe2020. szept. 26. 15:48
1/7 anonim válasza:
"kemény gyémánt alakú fej"
LOL
2020. szept. 26. 16:07
2/7 anonim válasza:
Gondolom olyan lehetsz mint egy vad viking.
2020. szept. 26. 16:08
3/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a kopasz fej szakállal. Egyébként rengetegen tesznek ki képet, linket, és mégse törlik. Tegnap is válaszoltam képes kérdésre, és még ma is kint van. Meg van, aki üzenetben küld.
2020. szept. 26. 16:12
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem legutóbb a fent leírtra hivatkozva törölték amikor tettem ki képet
2020. szept. 26. 16:23
5/7 anonim válasza:
Biztos jelentett vki.
2020. szept. 26. 16:24
6/7 A kérdező kommentje:
Én azon is megvoltam lepődve hogy én véletlenül 14/f et írtam és tiltani akartak percek múlva de más leírja hogy 13 éves sincs mégse tiltják napokkal később se
2020. szept. 26. 16:27
7/7 anonim válasza:
priviben küldhetnél képet
2020. szept. 26. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!