Hogy lehet ennyi szegény a társkeresőkön, mindenki keresi az ideálját és amíg le nem telik 20 év, addig várnak, kinek van ennyi ideje és tényleg fizetett emberkék is vannak, hogy az oldalt jobb színben mutassák?
Aki hiszi aki nem, erről a társkeresőről van szó, fura emberek vannak fenn, bár szerintem már nem is emberek, hanem valami különleges entitások.
Akinek van tapasztalata az oldalról azt tudja, nem kell kiemelni.
Szomorú,de ez van!
A világ tele van idiótával!Akik hisznek a politikusoknak,hisznek a médiában,
hisznek a statisztikának,és gyüjtenek Izaurának!
Ja és keresik az álomtársat, a társkeresőn!Ne csodálkozz!
Én már beütöttem a hatvanat,nem lehet meglepni!(néha azért sikerül)
Megtehetik, hogy válogatnak. Ezen az oldalon valóban mindenki csak a tökéletes párját hajlandó megismerni és azonnal kell tudnod, hogy őt akarod, különben nem beszélget veled, mert társat keres, nem beszélgető partnert (LOL)
Rá fognak jönni, hogy az ismerkedés és a szerelem nem így működik.
Szerintem még ez a legnormálisabb társkereső oldal. Nem a pénzlehúzásra megy, valóban teljesen ingyenes, csak normális képpel lehet regisztrálni. Nekem volt egy randim is innen.
Az egyetlen probléma vele, (mint minden társkeresővel) hogy a felhasználók 90%-a férfi. Ezért nőként válogathatsz a többszáz sablonos, idétlen levél között, férfiként meg annak is örülhetsz, ha egyáltalán valaki válaszra méltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!