Hol lehet ilyen típusú lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nekem azok a lányok tetszenek akiken látszik hogy visszahúzódóak, aranyosak. De az ilyen lányokat mindig fiúval látom. Nekem az öntelt magamutogató, csücsörítő szájú lányok taszítanak, legalábbis barátnőnek ilyen lányt nem szeretnék.
Én is egy visszahúzódóbb fiú vagyok, ilyen barátnőt szeretnék, más típusú lányt nem tudnék igazán szeretni.
Van itt esetleg olyan lány aki magára ismert, és szívesen ismerkedne?
(Egészségesen élek, szeretek sportolni, dolgozom, később szeretnék családot, magas vagyok, átlagos súllyal.)
2020. szept. 19. 22:47
1/3 anonim válasza:
Na, akkor nem èn vagyok, a te embered, mert èn a 3. típus vagyok..;)
2020. szept. 19. 23:30
2/3 anonim válasza:
Én ilyen típusú vagyok. De ha külső alapján megítélnél, kérlek ne írj! Elegem van az olyan fiúkból. Egyébként Bpn lakom.
2020. szept. 20. 18:30
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok és szintén csak visszahúzódóbb fiúkkal ismerkednék
2020. szept. 20. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!