Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve valakinek megismer...

Girlll3 kérdése:

Lenne kedve valakinek megismerni egy csúnya nőt? És nektek mitől lesz egy nő csúnya?

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 14:09
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nem mindenkinek csúnya..Van akinek pont hogy ő tettszik...
2020. szept. 18. 15:15
 12/20 anonim válasza:

A 8-assal nagyon egyetértek !

Küldessz privátban egy pár paramétert magadról?

2020. szept. 18. 15:16
 13/20 anonim válasza:

Minden ember más, lehet, hogy aki nekem csúnya, másnak istennő és fordítva.

Mindenesetre felkeltetted a kíváncsiságomat, írj!

:)

2020. szept. 18. 15:19
 14/20 anonim válasza:
Lenne valakinek kedve megismerni egy csúnya férfit ?
2020. szept. 18. 15:30
 15/20 anonim válasza:

A szépség relatív.

Vannak "csúnya" ismerőseim, akik a legnagyobb arcok és mindig öröm velük találkozni és eltölteni egy kis időt. Míg vannak szépek is, tökéletes külsővel, viszont olyan személyiséggel, hogy az már taszító.

Szóval igen.

2020. szept. 18. 16:33
 16/20 anonim válasza:

Valakit megismerj, ahhoz tökre mindegy, hogy hogyan néz ki. Megismerheted arc és minden nélkül is, nem számít igazából. Maximum lesz még egy kedves barátom.. Érted mire gondolok?

Hogy mitől lesz csúnya? Nálam az abszolút legrosszabb kategória, az a túlsúlyosság.. Nekem az ami nálam nem. A többi részletkérdés.

2020. szept. 19. 01:11
 17/20 anonim válasza:
Attól csúnya, ha nem esztétikus az arca; esztétikai nem nyújt élményt ránézni, sőt, kifejezetten taszító látványt képes nyújtani. Pl ez lehet , hogy valami nagyon aránytalan rajta; vagy pl sokkal feljebb/lejjebb vannak a szemöldökei, mint kéne; pl mondjuk az orra aránytalanul nagy; vagy mondjuk talán ha túl kicsi, vagy ha túl hegyes , az se jó; ha a haját nem fésülte ki láthatóan, mielőtt elindult volna, úgy, hogy nincs szél, meg nem is párás a levegő, hogy begöndörödni kezdjen , az alapjáraton szemmel láthatóan egyenes haja. Vagy pl ha nőként férfibajusza van; na, az se lehet túl kellemes; vagy pl pont múltkor néztem képeket, hogy nők csinálják meg fotosoppal, hogy mit változtatnának még az arcukon; vagy ők megmondták, és egy fotosoppos átszerkesztette; és akkor volt, aki pl nagyobb szemeket szeretett volna. Vagy pl ha túl markáns, férfias az álla valakinek, az se jó. Ha mondjuk túl sok szilikon van a szájában, vagy túl mű hatást kelt, az se jó; egy kicsi szilikon egyébként ha nagyon szeretné valaki, mehet az ajkakba, de azért ne essünk túlzásokba; tehát egy nagyon kicsi még akár lehet jó kinézetű is, de ha el van túlozva, az már nem jó. Vagy ha pl gonosz, vagy sunyi tekintete van valakinek, vagyhogy mondjuk beképzeltséget sugároz; tehát nem csak szimpla határozottságot -és lehet, hogy ő azt hiszi magáról, hogy ez szimplán csak határozottság; de mondjuk rosszul ítéli meg, mert pl ez már beképzeltség, ami kisugárzik az arcán. Vagy pl ha nemjól sminkelte ki magát, és pl két ilyen bohócpötty van az arcára festve, ilyen két piros, köralakú folt; amit meg amúgy nem direkt csinált, mert asszem, túlzásba vitte a pirosítót. :) De az lehet aranyos is, az nem feltétlenül csúnya, de azért módjával a pirosítóval is természetesen:):):) Vagy pl szerintem mondjuk még hogyha ilyen kis karikapirszing lóg ki az orrából, szerintem az se túl szép egy csajszin. :S:S
2020. szept. 19. 01:19
 18/20 anonim válasza:

Kamus a csaj, ne írjátok neki! Ha egyáltalán csaj...

Elvárja hogy ti küldjetek magatokról képet, aztán eltűnik!! KAMUS!!!

2020. szept. 22. 06:23
 19/20 anonim válasza:
Persze hogy kamus...
2020. szept. 22. 07:29
 20/20 anonim válasza:
nekem pl nagyon nagy az a határ amin belül azt mondom hogy szép, szóval szerintem írj rám és meglátjuk
2020. okt. 7. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!